2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر امین رضا چلبیانلو ، جراح دندانپزشک و تهیه کننده سینما (فیلم های اب، اتش ،باد و خاک و فیلم سینمایی چهار) دارای مدرک فلوشیپ و مسترشیپ جراحی پیشرفته ایمپلنت از امریکا و عضو انجمن ایمپلنتولوژی امریکا

واسه لامینت کمپوزیت و ونیر کمپوزیت خانم دکتر زهره پرهیز کارش خیلی خوبه ، همراه برادرش که متخصص ارتودنسی است تو مطب جردنشون کار میکنه. من بعد از ارتودنسی کار زیبایی دندونهام رو انجام داد و خیلی راضی بودم .کار دندانپزشکی اطفال هم انجام می داد ،شماره مطبش 02188673807 بود و جردن آرش غربی تقاطع اسفندیار با جردن است،تعرفه هاش عالی و مناسب و مواد خیلی خوب استفاده می کنه. ویزیت و مشاوره رایگان بود

من دکتر شکاریان را میشناسم واقعا دکتر خیلی خوبیه. خواهر زاده من پنج سالش بود خیلی از دندانپزشکی می ترسید برای همین خیلی دنبال دکتر خوب براش دنبال دکتر گشتیم بعد با معرفی یکی از دوستام بردیمش پیش دکتر شکاریان و خداروشکر وقتی بردیمش اونجا با رفتاری که ایشون باهاشون داشتن ارتباط خوبی گرفتن و خداروشکر بدون اینکه بترسه گذاشت که پوسیدگی دندانش را درمان کنه 

از لبخندت راضی نیستی؟

نگران هزینه های دندونپزشکی هستی؟

من ی پزشک خوب بهت معرفی میکنم که هم کارش فوق العاده ست هم هزینه هاش معقوله

دکتر لیلا سحابی

همه کارهای دندانپزشکی مثل لمینت ، کامپوزیت ونیر - بلیچینگ دندان- جرمگیری رو هم انجام میده

برو اینجا نمونه کارهاشونو ببین

https://www.instagram.com/dr.leila.sahabi/

برای ایمپلنت کجا برم ؟ تو مخدوده ولنجک و زعفرانیه و تجریش؟ به من دکتر احسان بیرنگ و معرفی کردن شما ک ...

دکتر نصیری جم خیلی کارشون خوبه و ایمپلنت هاشون تضمینی و درجه یکه. البته ایشون در کنار درمان آموزش اصولی بداشت دهان و دندان هم میدن. بعد از ایمپلنت هم هر سوالی داشته باشین پاسخگو هستن. آدرس مطبشون میدان آرژانتین بلوار بیهقی کوچه دهم غربی پلاک 4 شماره تماس 09905362036 هست. 

من خودم ایمپلنت انجام دادم پیش ایشون، خیلی راضیم 

سلام دوستان. من برای تمامی کارهای دندانپزشکیم به دکتر ندا هادی مراجعه می کنم به نظر من ایشون بهترین دندانپزشک زیبایی هستن. چون واقعا کارش عالیه و خیلی هم خوش اخلاق و با تجربه است. ازش خیلی راضیم