2777
2789
کاش حوصلشو داشتم براتون میگرفتم🙄

مگه بلدی آبجی؟

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مشگین شهر😁

خدا حفظش کنه 

خیلی دوره که

تلفنی جواب میده؟

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
دیگه🙄😄

توروخدا حالا بگو 

من سیدم همیشه سرنمازم دعات میکنم 

گفتم ک من انقد وارد نیستم ک جقدرش راست درمیاد چقدرش دروغ بعد کلی فحش بم میدین😐😐

خب شاید اصل کاریاش راست دربیاد

حالابه هرحال یه امیدی میدی بهمون 

حوصله داشته باش دیگه خواهر

اره

توروخدا درخواست میفرستم یه لحظه قبول کن شمارشو بده

بخدا نمیگم از عروست گرفتم

به جون داداشم اتفاق خیلی عجیبی رو سرمه

ن بابا تلفنی هم میگیره واسه جاهای دور اما میترسم خودم لو برم شوهره نمیدونه اینجام 😂

چطوریه کارش میشه ب منم بدید شمارشو 

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!