2777
2789

ینی یکی نیس اینجا استخاره بلد باشه؟

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 

ی خانومی بود شیرین بانو . اسم کاربریش درست یادم نیست . . خیلی خوب میگرفت

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
ی خانومی بود شیرین بانو . اسم کاربریش درست یادم نیست . . خیلی خوب میگرفت

هعی. کاش یادت بود

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست بودم باهاش از دستم خورد رد کردم دوستیشو اه . بزار ببینم پیداش میکنم

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻

وضو بگیر نیت کن ی قسمتی از تسبحو جدا کن سه تا صلواتم بفرس دوتا دوتا جدا کن دونه هارو تا برسی ب اونجایی ک جدا کردی اگه دوتا دونه موند یعنی بده اگه ی دونه موند خوبه من ک خیلی اعتقاد دارمو درست در میاد 

۱۴۰۰/۱۲/۲۷ بهترین روز زندگیم👰💍👭
وضو بگیر نیت کن ی قسمتی از تسبحو جدا کن سه تا صلواتم بفرس دوتا دوتا جدا کن دونه هارو تا برسی ب اونجا ...

بلدم استخاره. دلم میخواد کسی دیگه برام انجام بده