2777
2789
عنوان

با خانواده شوهرم قهرم

444 بازدید | 22 پست

وقتی شوهرم میره پیششون حسه بدی بهم دس میده همش فکر میکنم دارن درباره من حرف میزنن بیشترم پیشه اونا میره منو تنها میذاره تو ی خونه زندگی میکنیم خیلی اذیتم نمیدونم باید چیکار کنم واقعا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتی کنی بهتره .

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           
منم با خانواده ی شوهرم تویه ساختمونیم اگه دعوا هم کنیم شوهرمنم 15 ساعتشو پایینه اما من ناراحت نمیشم ...

حب من حساس شدم دلم نمیخاد من و تو اتاق تنها بذاره باز تو خونت جداس من چی بگم دیگه

نمیدونم غرورم اجازه نمیده میترسم برم جلو محلم نذارن بدتر داغون شم یروز صبح با مادرشوهرم رودرو شدیم ت ...

اگه اشتی نکنیم زندگیت خراب میشه انقدر بدتو میگن به شوهرت که ازچشمش میوفتی.

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز