2777
2789
عنوان

با خانواده شوهرم قهرم

447 بازدید | 22 پست

وقتی شوهرم میره پیششون حسه بدی بهم دس میده همش فکر میکنم دارن درباره من حرف میزنن بیشترم پیشه اونا میره منو تنها میذاره تو ی خونه زندگی میکنیم خیلی اذیتم نمیدونم باید چیکار کنم واقعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتی کنی بهتره .

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           
منم با خانواده ی شوهرم تویه ساختمونیم اگه دعوا هم کنیم شوهرمنم 15 ساعتشو پایینه اما من ناراحت نمیشم ...

حب من حساس شدم دلم نمیخاد من و تو اتاق تنها بذاره باز تو خونت جداس من چی بگم دیگه

نمیدونم غرورم اجازه نمیده میترسم برم جلو محلم نذارن بدتر داغون شم یروز صبح با مادرشوهرم رودرو شدیم ت ...

اگه اشتی نکنیم زندگیت خراب میشه انقدر بدتو میگن به شوهرت که ازچشمش میوفتی.

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز