2777
2789

هر چی جنس بهتر بخری گرونتره .یعنی چی تو هر بسته چنتاست 🤔یکی واسه این چشته یکی هم اون یکی دیگه

و اینکه فقط زیاد نزار و بهداشتش هم رعایت کن.وگرنه چشات خشک میشه یا عفونت می‌کنه 

هر چی جنس بهتر بخری گرونتره .یعنی چی تو هر بسته چنتاست 🤔یکی واسه این چشته یکی هم اون یکی دیگه و ای ...

شرایط عمل رو نمیدونم دارم یا نه واسه همین گفتم به فکر لنز هم باشم

شما عمل کردین؟؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شرایط عمل رو نمیدونم دارم یا نه واسه همین گفتم به فکر لنز هم باشم شما عمل کردین؟؟

من عمل نکردم .ولی اگه عمل کنی خیلی بهتره ها .باید بری پیش دکتر شرایط رو بهت بگه 

ولی آیا میخوای کلا عینک رو بزاری کنار لنز بزاری ؟

خب این خیلی بده .فقط واسه مواقعی که حالا نمیتونی عینک بزنی مثلا تو مراسم و اینا .وگرنه اصلا جایگزین عینک نیست زیادیش واقعا ضرر داره .از دکتر  هم بپرس

من عمل نکردم .ولی اگه عمل کنی خیلی بهتره ها .باید بری پیش دکتر شرایط رو بهت بگه  ولی آیا میخوا ...

نه بابا اولویت اولم عمل هست بعد لنز

عینک اعتماد به نفسم و تخریب میکنه اصلا بهم نمیاد

نه بابا اولویت اولم عمل هست بعد لنز عینک اعتماد به نفسم و تخریب میکنه اصلا بهم نمیاد

اعتماد به نفس منم تخریب می‌کنه .بدون عینک خوشگلترم .شماره چشمم هم بالاست وقتی میزنم مشخصه.اولا همش زیادی لنز میزاشتم خداروشکر مشکل خاصی پیش نیومد ولی واقعا ریسک بزرگی کردم .چون چشام اذیت میشد .دیگه گفتم واسه امسال اصلا نمی‌گیرم .وقتی هم گرفتم خیییلی کم بزارم فقط جاهای ضروری .سلامتی مهم تر از خوشگلیه .کلی رو خودم کار کردم تا اینو به خودم بفهمونم