2777
2789
پسرم انجام داد ولی خوب نشد چون باباش هم داشت چون  بچه دار هم شد ما هم بیخیال شدیم برای عمل دوبا ...

من پسرمو چند روزه عمل کردم خیلی ورم کرده خیلی میترسم

از شمام ورم داشت؟؟

از چه نوعی بود شدید بود یا نه؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجرای ادرار وسط آلتش بود نه نوکش  اولش که عمل کرد خوب بود بعدش ادرار هم از نوک میومد هم از وسط.بعدش هم مجرایی که دکتر درست کرده کلا جذب و بسته شد و ازهمون وسط جیش میکنه.

مجرای ادرار وسط آلتش بود نه نوکش  اولش که عمل کرد خوب بود بعدش ادرار هم از نوک میومد هم از وسط. ...

منم وسطه ولی یکم کج الت هم داشت الان صافش کرده 

ولی خیلی خیلی ورم داره

سلام از پسرتون شدید بود یا خفیف  چجور خوب نشد ؟

مجرای ادرار پسرم زیر آلتش هست نه سرش... یکبار عمل کرد و دکتر مجرا رو آورد تا نوک آلت که یه مدت خوب شد و از همونجا ادرار می کرد بعد دو طرفه شد هم از نوک هم وسط بعد هم کلا پوستش جذب شد و از همون وسط جیش میکنه. مشکلی نداره فقط سرپا نمیتونه ادرار کنه چون همه جاشو خیس میکنه باید مثل دخترا بشینه. 

مجرای ادرار پسرم زیر آلتش هست نه سرش... یکبار عمل کرد و دکتر مجرا رو آورد تا نوک آلت که یه مدت خوب ش ...

مجرای پسرم زیر بین سر و تنه آلت است دقیقا ولی کوردی هم داره    پسرتون کوردی نداشت ؟ کدوم دکتر عمل کردین 

میشه برای تو دلیم صلوات بفرستین 🥰🙏