2777
2789

سلام خانوما

من میخام ارایشگاه بزنم البته ن انچنان لوکس

ولیی استرس دارم توی دهتا مشتری ک داشتم توی خونه نه توی سالن چون تازه میخام افتتاح کنم سالنمو توی دهتاشون من ی دونه رو گند زدم مثلا یا اصلاح کردم نخ گرفته پوستشونو گرفته یا رنگشو اونجوری ک باید در بیاد در نیامده

الان خ استرس دارم

بیشتر از همه چیز عصابم خورده چون خ هزینه کردم

ب نظرتون چکار کنم ک واقعا حرفه ای شم

شما خودتون چ انتظارایی دارید از ی ارایشگر

یا بهتره بگم برد ی سالن چه طوری باشه دوباره میرید همون سالن و مشتری ثابت میشین

یا چکار کنه دیگه برنمیگردین؟

ی دنیا ممنون میشم راهنمایی کنید♥️♥️♥️♥️♥️🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای من کارکردش مهمه فرقی نداره وسط شهر باشه آرایشگاه یا ته شهر ولی آرایشگرم حتما باید کاربلد باشه و مهربون باشه ساکت نباشه مودب باشه باهم حرف بزنیم سرپول گرفتن و نرخ تعیین کردن رو راست باشه با مشتری صادق باشه مثلا اگه من بهش بگم موهامو ببینین موخوره داره یا نه که کوتاه کنم اگه درحدی نباشه که کوتاه نکنه دروغ نگه تا پول اصلاحم بگیره

لطفا افراد بی ادب و عقده ای و خشکِ مذهب ریپلی نکنن ! باتشکر کاربر تعلیق شده😒👍🏻
ب نظرت چکار کنم شما جای من بودین چکار میکردین؟

اینجوری ک میگی حرفه ایی نیستی بنظرم برو دوره ببین یا یکی دوسال تو یه ارایشگاه کار کن خیلی خوب میشه

اخی یاد گرفتم امضا بزارم لی لی لی😂😂😂

از مشتری و کاری که براش انجام دادی نه زیاد تعریف کن نه ایراد بگیر یه آرایشگاه من میرفتم کارش عالی بود ولی هردفعه میگفت وای پوستت چقدر کدر شده دفعه ی بعدی میگفت موهات خشک شده منم باورم میشد تا بعدا فهمیدم به همه ی مشتری ها یه ایرادی میگیره تا کارای اضافی مثل پاکسازی و کراتینه اینا انجام بده

اللهم عجل لولیک الفرج