2777
2789
عنوان

سریال دل

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 47 پست
یعنی چی نتت و بزن رو یه سیمکارت که بسته نداری؟

ینی میخوای بسته کم نشه از یه سیمکارتی داده ت روشن باشه که بسته نداری

همسر عزیزم میدونم هیچ کس یک نظامی را دوست ندارد مگر دشمن به پشت دروازه های شهر برسد...اما من به جای همه دوستت دارم😘👮

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید یعنی نت خطی رو که بسته نداره رو روشن کنم؟ شارژم تموم نشه 😂

آره عزیزم😂

همسر عزیزم میدونم هیچ کس یک نظامی را دوست ندارد مگر دشمن به پشت دروازه های شهر برسد...اما من به جای همه دوستت دارم😘👮
چهارشنبه هر هفته میاد دیگه

امروز نیومده

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

فردا ۲۷ میاد  . ۲۸ قسمت کلا . امروز بخاطر شهادت نیومد

ممنونم

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

میشه یکی بگی تا الان دقیقا چی شده؟

دو قسمت دیگه بیشتر نداره تمومه دیگه ارش و رستا شب عروسیشون به هم خورد رستا رو نکیسا دزدید بعد ارش میخاد با رابی ازدواج کنه سیاوش پسرعموش اومد ک با کمک اوا خواهر رستا نذارن دو قسمتشم مونده

دوستان کلا چند قسمته؟؟؟ چقد طولانی شد

28 قسمت فصل دو هم داره ولی بعصی بازیگراش عوض میشن اسمشم عوض میشه ک یادم نیس چی گذاشتن ولی فصل دو هم داره 

شبکه ی خاصی نشونش میده؟ ساعت چند؟

شبکه فور یو ماهواره نشون میداد دو قسمت دیگه بیشتر نداره من همه قسمتاش از فیلمو گرفتم هزینه ش فقط همون نت هست ک مصرف میشه

بچه ها چجوری میخریدش

من از برنامه فیلمو میگیرم هزینش فقط نته ک مصرف میشه

روبیکا من اول رایگان بود ولی الان دیگه نیس برای شما هم اینطور شده؟؟

برنامه فیلمو نصب کن ببین فقط نتت میگیره

چطوری رایگانه؟

برنامه فیلمو نصب کن فقط نتت میره