2777
2789
عنوان

شیرخشک نخوردن نوزاد

12172 بازدید | 17 پست

پسرم ۴۳ روزشه همراه شیرخودم بهش شیرخشک کمکی میدادم اما الان دو روزه بدون دلیل نمیخوره منم شیرم کمه سیر نمیشه از آخر گشنه میخوابه. شیرخشک رو با قاشق هم دادم نمیخوره اصلا قورت نمیده. شیرخشک آپتامیل اول میدادم حالا نان ولی نمیخوره زبونشو میاره جلو پس میزنه.میترسم وزن کم کنه همینجوریش ضعیفه، چه مارکی بدم خوشمزه اس میخوره؟

کسی همچین تجربه ای نداره راهنماییم کنه

آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت...🌱☘️

بهتر دیگه هوادیگه گرمه اشتهای بچه ها کم میشه نگران نباش گشنه باشه نمیخوره من خودم بااسترس شیرخشک میدم اصلا مواد, کارخونه ای معلومه چی توشون هست تو این زمانه دیگه به هیچی اعتماد ندارم جز, اونیکه خدا داده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتر دیگه هوادیگه گرمه اشتهای بچه ها کم میشه نگران نباش گشنه باشه نمیخوره من خودم بااسترس شیرخشک مید ...

آخه همیشه بعد شیر خودم تقریبا ۷۰ سی سی یا بیشتر شیرخشک میخورد الان یه دفعه ای کلا نمیخوره نگرانم وزنش کم بشه

سلام گلم....ببین با قطره چکون از گوشه لبش خیلی آروم وارد کن و بهش بده....قطره چکون رو کامل پر نکن نصف نصف بده...با این کار میتونی خیلی زیاد بهش شیر بدی....هستی بهت بگم؟

عاشق امام رضا......عاشق ایران.....عاشق حجاب....عاشق مردم ایران....بدون اینها میمیرم
آخه همیشه بعد شیر خودم تقریبا ۷۰ سی سی یا بیشتر شیرخشک میخورد الان یه دفعه ای کلا نمیخوره نگرانم وزن ...

نگران نباش بچه ها زرنگن چیزیو بخوان باهرترفندی به مامیفهمونن خودتو تقویت کن که بهترین شیر شیرمادره

آخه همیشه بعد شیر خودم تقریبا ۷۰ سی سی یا بیشتر شیرخشک میخورد الان یه دفعه ای کلا نمیخوره نگرانم وزن ...

بببین دختر منم میبینی دو روز نمیخوره...ولی بعد چند روز ادامه میده...حتما سعی کن شیشه رو بهش بدی و شیشه رو ولنکنه که خ سخته....دختر من شیشه رو ول کرد با قطره چکون دادم...الان خداروشکر با قاشق

عاشق امام رضا......عاشق ایران.....عاشق حجاب....عاشق مردم ایران....بدون اینها میمیرم
بببین دختر منم میبینی دو روز نمیخوره...ولی بعد چند روز ادامه میده...حتما سعی کن شیشه رو بهش بدی و شی ...

منم از همین میترسم ک کلا شیشه نخوره اینم با این وضعیت شیر من

با قاشق و قطره چکون هم دادم مثل اینکه طعم شیرخشک دوست نداره نمیخوره

گلم من نان آ ال 110 میدم....دختر من روی طعم خیلی حساسه ولی این شیرخشک خیلی خوشمزه است....برای بچه هاییه که به لاکتوز حساسن...ولی در کل شیرخشک خوبیه نفخش کمه خوشمزست....

حتما شیر خودت سیرش می‌کنه  روزی چند سی سی شیر خشک میدادی؟ منم شبا برای پسرم دو پیمونه آماده م ...

زیاد میخورد بعد شیر خودم گرسنه ک بود دو سه بار بعضی وقتا میشد پشت سر هم درست میکردم میخورد مثلا در روز مجموعا شاید ۱۸۰ سی سی میخورد

گلم من نان آ ال 110 میدم....دختر من روی طعم خیلی حساسه ولی این شیرخشک خیلی خوشمزه است....برای بچه ها ...

عزیزم ممنون من نان اوپتی پرو ۱ الان میدم نمیخوره