پسرم ۴۳ روزشه همراه شیرخودم بهش شیرخشک کمکی میدادم اما الان دو روزه بدون دلیل نمیخوره منم شیرم کمه سیر نمیشه از آخر گشنه میخوابه. شیرخشک رو با قاشق هم دادم نمیخوره اصلا قورت نمیده. شیرخشک آپتامیل اول میدادم حالا نان ولی نمیخوره زبونشو میاره جلو پس میزنه.میترسم وزن کم کنه همینجوریش ضعیفه، چه مارکی بدم خوشمزه اس میخوره؟
سلام گلم....ببین با قطره چکون از گوشه لبش خیلی آروم وارد کن و بهش بده....قطره چکون رو کامل پر نکن نصف نصف بده...با این کار میتونی خیلی زیاد بهش شیر بدی....هستی بهت بگم؟
عاشق امام رضا......عاشق ایران.....عاشق حجاب....عاشق مردم ایران....بدون اینها میمیرم
آخه همیشه بعد شیر خودم تقریبا ۷۰ سی سی یا بیشتر شیرخشک میخورد الان یه دفعه ای کلا نمیخوره نگرانم وزن ...
بببین دختر منم میبینی دو روز نمیخوره...ولی بعد چند روز ادامه میده...حتما سعی کن شیشه رو بهش بدی و شیشه رو ولنکنه که خ سخته....دختر من شیشه رو ول کرد با قطره چکون دادم...الان خداروشکر با قاشق
عاشق امام رضا......عاشق ایران.....عاشق حجاب....عاشق مردم ایران....بدون اینها میمیرم
با قاشق و قطره چکون هم دادم مثل اینکه طعم شیرخشک دوست نداره نمیخوره
گلم من نان آ ال 110 میدم....دختر من روی طعم خیلی حساسه ولی این شیرخشک خیلی خوشمزه است....برای بچه هاییه که به لاکتوز حساسن...ولی در کل شیرخشک خوبیه نفخش کمه خوشمزست....