2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این همه گفتن عروسی نگیرید مراسم نگیرید به گاو گفته بودن تا الان بع بع کرده بود ولی افسوس از ملت ما

کاربر آقا هستم / تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است , با فحاشی کردن به دیگران فقط تربیت بی مقدار خودتون رو نشون میدید  

کدوم استانا قرمزن 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
خدا به داد هممون برسه حس میکنم اخردنیاس😓

این بیماری مرگ سفیده یکی از نشونه های ظهور

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏
بهتر بذار بگیرن حقشونه وقتی انقدر نفهمن تو این مریضی رفتن عروسی عشق و حالشونو کردن ما بیایم حرص مرضش ...

اخه مشکل اینجاست که میرن عشق و حال بعد میرن محل کار و اداره و...مردم بیچاره ای که رعایت کردن و مریض میکنن.

من تهرانم  ولی از فامیلامون خبردارم حداقل ۱۰تا ۱۵ نفر فعلا گرفتن

به جز تهران ده تا استان دیگه قرمزن اونا رو میخوام بدونم 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

ملت ميرن عروسى؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟😐بابا ماشالا به دلاى شادتون خيلى سرخوشين به مولا😑

اونوقت من گفتم تو بهمن بچم دنيا مياد مامانم و خواهرم گفتن ملت دور خودت جمع نكنى تا اون موقع هنوز كرونا هست ميرى بيمارستان مستقيم مياى خونه زندگيتو ميكنى بدون هيچ مهمونى😶