2777
2789

دوستان اونایی ک عمل بینی انجام دادن از خاطرات و تجربیاتشون بگن 😍

و تهرانی ها دکتر خوب که قیمتش هم مناسب باشن رو معرفی کنن.

تو همونی که تو دیروزم دنبالش همیشه میگشتم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قیافم کپ لیلا حاتمیه، بنظرتون خوشکل محسوب میشم یا معمولی جدی بی تعارف بگین، در حدی شبیهم که بعضیا صدام میزنن لیلا . ولی دندون خرگوشی نیستم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

والا خالم عمل کرد همش زجر و بدبختیه آخرشم برگشت مثل روز اولش شد انقدر حالش بد بود خون بالا میاورد بزور حرف میزد حال و روزشو که دیدم فکر هرچی عمله از ذهنم بیرون کردم

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               

خدایی عملی هس😁✌

دوستام شهر خودمون عمل کردن فوق العاده بود دکتراشون

وقتی یادم میوفته کیا تو زندگیم برام مهم بودن ، سرم میگیرم بالا تُف میکنم تو اسمون تا برگرده تو صورتم :/
من قیافم کپ لیلا حاتمیه، بنظرتون خوشکل محسوب میشم یا معمولی جدی بی تعارف بگین، در حدی شبیهم که بعضیا ...

من عاااااشق قیافشم خیلی بنظرم خیلی جذابه😍

عکستو میزاری؟

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌