2777
2789
عنوان

جراحی چانه

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 24 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام منم میخام چونمو جراحی کنم ..ممنون میشم شمایی ک جراحی کردین بهم یه اطلاعاتی بدید🙏🏻الان راضی هس ...

سلام این عمل برخلاف چیزی که پزشمان میگن که آسونه، نه اصلا عمل سبکی نیست، نقاهتش خیلی سخته،هفته اول بعد عنل مه وحشتناکه دردش، تورمش خیلی طول میکشه تا بره تورم اولیش تا 2 ماه و کل ورم تا 6 الی 7 ماه طول میکشه، تورم اتقدر شدید مه صورتت بشدت کشیده میشه و تو می ترسی نگاه کنی خودتو، یعنی اگه بخوای عمل کنی باید فوق العاده صبور باشی، ففط یه نکته اگه زیاد چونت عقب تیست اصلا عمل نکن اصلا چون خیلی عذاب آوره، بعدش باید به دمتر بوی که چونه رو اصلا بلند نکنه چون صورا خیای کشیده میشه  و فرم صورتت از گرد به کشیده تغییر میکنه، پس باید انتظار تغییر فرم قورتتو داشته باشی تغییر هم زیاد میکنی ممکنه که این تغییر رو نپسندی، فرم چانه ای که پسندت هست رو سعی من خودت به دمتر بوی که من اینجوری میخدام کوتاهیش بلندیش عرضش و همه خصوصیاتش تا پشیمون نشی، من که خیلی سختی کشیدم و این موارد رو نمی دونستم و گرنه بهس میگفتم اینجوری میخام تا رضایت کامل بدست می اوردم بعدشم دکتر جراح فک صورتی که میخوای بری پیشش رو حتما  نتیجه عملاش رو از نزدیک  ببین باهاشون حرف بزن و نظرشونو رو بپرس بعد اقدام کن چون عمل بدون بازگشتی هست خیلی بهش فمر کن بعد تصمیم بگیر،