2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن...بیاین کمک لطفااا🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 2979 بازدید | 520 پست
اخه نماز میخونم تو خونه ک 

سجاده بنداز برانمازت

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
اره عزیزم حتما.برات آرزوی موفقیت میکنم

ممنون.ایشالا باهم موفق بشیم زودی بگیریمشون.

بچه من دوسال و دوماهشه .چندماه پیش امتحان کردم موفق نبودم البته فقط سه روز.دیدم کثیف میکنه خودشو قیدشو زدم اما از امروز کاملا جدی شروع کردم.

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند وقتشه؟

دوسال و دوماه

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝

من ی لحظه برم بشورمش الان میان‌.اگر کس راه حل یا راهنمایی داره خوشحال میشم باهام به اشتراک بزارین

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      

من پسرم ۲۴ماهشه.ازشنبه به مدت یک هفته سه ساعت در روز باز میذارمش هفته بعدش ۴ساعت هفته بعدش۵ساعت ببینم چی میشه

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.

برای همه مون آرزوی موفقیت میکنم عزیزان❤

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
پس منم هستم پسرم 23ماهشه فقط شبا چی باز پوشکش نکنیم؟

اولش ب نظرم شبا پوشک کنیم کم کم شب و ترک بدیم.اول روزا رو عادتشون بدیم.

آب میگه.بهش میگم جیش داری بگو آب ک ببرم بشورمت الان گلاب ب روتون پی پی کرده تازه میگه آب😂

پسر منم ۱ سالشه  اول جیش میکنه  بعد میگه  اع اع😐

یا میبرم دو ساعت دو دسشویی میشینیم که کارسو بکنه 

هی داد میزنه  اع اع اع اع😑بعد نمیکنه میزارم رو فرش  جیش میکنه😭😭😭😭

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
برای همه مون آرزوی موفقیت میکنم عزیزان❤

استارتر تاپیکتو نگهدار اینجا بیایم بگیم چیکارکردیم و چقد موفق بودیم.و تجربیاتمونم بگیم ب هم کمک کنیم💝💝💝💝

بچه هام الان ۱۹ ماهشونه دوروزه شروع کردم ولی فایده نداره فقط وقتی ک خودم ببرم کارشونو انجام میدن اگه ...

خب همینم عالیه.ببرشون کم کم عادت میکنن میگن