2777
2789

[QUOTE=141690594]من کنگان زمدگی میکنم فعلا...البته .مهاجریم ..کلا بوشهری نیستم[

شما مشکل ناباروری دارید؟؟؟اقدام کردید؟میخوام بدونم پروسه درمان چقدر زمان بر هست؟؟چقدر نیاز به مرخصی داره؟؟آیا میتونم به واسطه زمانبر بودن تقاضای انتقالی از شغلم رو بدم؟؟؟

کااااش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کنگان زمدگی میکنم فعلا...البته .مهاجریم ..کلا بوشهری نیستم

اگر با چند روز در ماه درمان امکان پذیر باشه با انتقالیم موافقت نمیکنن.اما اگر زمان زیادی بخواد حتما موافقت میکنن

کااااش
[QUOTE=141690594]من کنگان زمدگی میکنم فعلا...البته .مهاجریم ..کلا بوشهری نیستم[ شما مشکل ناباروری د ...

آره منم این مشکل رو دارم...ولی نرفتم مرکز ناباروری . اگر میخای مطب بری زیاد زمانبر نیست دوسه روز وقت داشته باشی کافیه...من که از دکترای بوشهر وکنگان نتیجه نگرفتم .میرم شیراز دکتر با دوسه روز میتونی کارات رو انجام بدی

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔

من هرماه شش روز مرخصی داریم که دوسه روزش درگیر دکتر هستم معمولا....اگه امکان داره بگین مشکلتون چیه؟؟خودت مشکل داری یا همسرت؟

آره منم این مشکل رو دارم...ولی نرفتم مرکز ناباروری . اگر میخای مطب بری زیاد زمانبر نیست دوسه روز وقت ...

حتی آی وی اف و....

دکتر به من گفته آی وی اف یا حتی میکرو ،اینا هم با دو سه روز انجام میشه؟نیاز به استراحت و... نیست تخمک گذاری و....

کااااش
حتی آی وی اف و.... دکتر به من گفته آی وی اف یا حتی میکرو ،اینا هم با دو سه روز انجام میشه؟نیاز به ا ...

عزیزم من پروسه آی وی اف رو خبر ندارم فعلا ولی شنیدم که زمانبره وقطعا با دوسه روز کارت انجام نمیشه

عزیزم من پروسه آی وی اف رو خبر ندارم فعلا ولی شنیدم که زمانبره وقطعا با دوسه روز کارت انجام نمیشه

اگر کمیسیون موافقت کنه بهم انتقالی میدن .خدا کنه موافقت کنن

کااااش