2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم برو تکنولایف مقایسشون کن.تصمیم بگیر.

ممنون از راهنماییت.واقعا از همه نظر شیا سرتره.کلی دربارش خوندم.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
شانس منه😐

من قبل عید خیلی پافشاری کردم برا گوشی.همش بهم میگفتن چه عجله ایه.گفتم اون روی عید هممممه چی گرون میشه.خخخخ مثلا زرنگی کردم طلا فروختم گوشی خریدم الان طلا رفته بالا لامصب خخخخ.گوشیم یه نوع طلاس برام

من قبل عید خیلی پافشاری کردم برا گوشی.همش بهم میگفتن چه عجله ایه.گفتم اون روی عید هممممه چی گرون میش ...

البته یه چیز هم هستااا، خیلییی نسبت به قبل عید گرون شده همین y9دو و نیم بوده قبل عید

من ۵ ساله هوآوی دارم تا حالا نیاز به تعمیر هم نداشته😺

من گوشی قبلیم هواویfcبود.با این ک عصبی شدم بالای ده بار کوبیدمش ب دیوار هنوزم کار میکرد.دیروز از تعمیر گرفتمش ۵۲۰تومن تو گلوش گیر بود اما طرف گفت گوشیت سگ جونه.