2777
2789
عنوان

مرکزبهداشت وبارداری

78 بازدید | 10 پست

سلام خانم هامن طبق دوروزمونده به موعدم که بی بی هاله انداخت وزحمت کشیدین گفتین مثبته الان ی روزه عقب انداختم ازموعدم ومثل اینکه باردارم به نظرتون میشه برم مراکزبهداشت وتشکیل پرونده بدم؟هزینه هاش چجوریه کسی اطلاع داره؟ازدکترشخصی بهتره؟

بهداشت که هزینه نداره! البته دوران بارداری رو نمیدونم، چون خودم نرفتم بهداشت.

من بعد از به دنیا اومدن پسرم برای قد و وزن و واکسنش رفتم بهداشت و پرونده تشکیل دادم. قبلش فقط زیر نظر متخصص بودم. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهداشت رایگانه ولی یک دکتر خوبم برو دختر خوب 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بهداشت واسه چک کردن فشار و قند و وزن در طول بارداری خوبه و یه سری مشاوره ها داره

ولی واسه چیزای اصلی حتما برو متخصص

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍
اصلا فقط برو متخصص

واقعا؟آخه من سردخترم تهران ی خانم دکترفوق تخصص وجراح میرفتم واااای الکی الکی سونووچرت وپرت وهزینه میتراشیدوی ساعت حرفای میزدکه من اصلامتوجه نمیشدم همش الفاظ انگلیسی وآخرشم گفتم شمامن دیدم توبیمارستان دولتی هستی بیام پیشتون زایمانمو گفت نه فقط خصوصی هزینشم ۴_۵میلیون بودپج سال پیش خلاصه خیلی اذیتمون کردفقط پولومیشناخت

واقعا؟آخه من سردخترم تهران ی خانم دکترفوق تخصص وجراح میرفتم واااای الکی الکی سونووچرت وپرت وهزینه می ...

خوب لازمه باید انجام بشه من که فقط دخترمو برا واکسن بردم بهداشت چون فقط اونجا میزنن تخصص ندارن که

یه دکتر متخصص زنان خوب پیدا کن برو

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
خوب لازمه باید انجام بشه من که فقط دخترمو برا واکسن بردم بهداشت چون فقط اونجا میزنن تخصص ندارن که ی ...

بخداچشمم ترسیده همش استرس میداد حالابایدتحقیق کنم ببینم ی دکترمتخصص البته دلسوزاینجاهاکجاهست؟؟

بعد ی سوال شماکه بارداریدتوی این اوضاع  کرونا چجوری مطب وسونوهارومیرید؟؟

من که با دکترم تو واتساپ در تماس بودم خودمم‌میدونستم چه موقع چه سونو و ازمایشی دارم الان دیگه آخراشم بعد چند وقت حضوری رفتم

اصول رعایت شه هیچ موردی نیست

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤