2777
2789
عنوان

چقدر نیاز به شادی دارم

121 بازدید | 13 پست

تا حالا انقدر خسته نبودم عمیقا نگرانم و ترس و وحشت تو وجودمه ولی دائم به خودم تلقین میکنم دلگرمی و امید میدم که بتونم این روزارو تحمل کنم به امید ارامش ولی واقعا بی تاب میشم گاهی دلم خوشحالی میخواد دلم میخواد دیگه نگران چیزی نباشم دلم پر میکشه برای ارامش راحتی......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله یه شادی یهویی نصیب هممون بشه واقعا خسته ایم 😔

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
سختش نکن عزیزوووم ی اهنگ بزار بگیر برقص پنج دقیقه لبخند بزار بیاد رو لبت😍❤️

من با طبیعت زندگی میکنم الان فقط منتظرم این روزا بگذره زندگی کنم الان فقط زنده ام این وضعیت واقعا برام سخته از انتظار خسته شدم

ریشه مشکل ات و پیداکن یاحلش کن یابپذیرش و یاصبورباش تاحل بشه . زندگی همه ادما خیلی ازاین احساسات شماروداره ولی این شرایط ویژه شماست تاشما چیزی یادبگیری درسی عبرتی و خودتون رو به سمت خدا وهدف زندگی ارتقا بدید . دوتا توصیه خواهرانه دارم که برای من فوق العاده جواب داده .اول اینکه نیمساعت قبل وبعدازخوابت یعنی شب و صبح ذود مراقب افکارت باش فکرهای امیدبخش کن باخدانجواکن یاموزیک ارام بخش یاشادگوش کن وقتی یه هفته اینکاروکردی تاثیرشومیبینی ..دوم قران بخون یا فقط به صوتش گوش کن یاحتی مشغول کاری هستی بذارپخش بشه تومحیط اطرافت. امیدوارم به ارامش ویقین برسی و حس کنی حضورخدارو از دل هرغمی یاسختی ..و غصه هات تموم بشن

ریشه مشکل ات و پیداکن یاحلش کن یابپذیرش و یاصبورباش تاحل بشه . زندگی همه ادما خیلی ازاین احساسات شما ...

همه این کارارو میکنم من خیلی تنهام از طبیعت انرژی میگیرم از ارتباط با ادما انرژی میگیرم حتی نگاه کردن ادما خیلی اذیت میشم این مدت همه چیزایی که برای من معنی و مفهوم زندگی هستو ندارم...

همه این کارارو میکنم من خیلی تنهام از طبیعت انرژی میگیرم از ارتباط با ادما انرژی میگیرم حتی نگاه کرد ...

منم ازطبیعت انرژی میگیرم ولی فقط اینهانیست حتماچیزهای زیادی هس که به شماانرژی میده کار یا هنرخاصی هدف مشخصی، انرژی درون شمابه به بیرون میره و بازبه شمابرمیگرده نعمت هاتو پیداکن شکرگذاری کن یا به نیازمندان کمک کن . احساستو به خودت خوب کن..منم خیلی تنهام وتلاش کن برای بهترکردن لحظه هات..

منم ازطبیعت انرژی میگیرم ولی فقط اینهانیست حتماچیزهای زیادی هس که به شماانرژی میده کار یا هنرخاصی هد ...

تمام این مدت همه این کارو کردم نگرانم دیگه جوابی ندارم به خودم بدم حوصله هیچکاری ندارم دوست ندارم از خواب بیدار بشم البته به سختی میخوابم

تمام این مدت همه این کارو کردم نگرانم دیگه جوابی ندارم به خودم بدم حوصله هیچکاری ندارم دوست ندارم از ...

یه مشاورخوب پیداکن 

منم برات دعا میکنم ازاین احساسات واین مرحله اززندگیت به خوبی ردبشی

یه مشاورخوب پیداکن  منم برات دعا میکنم ازاین احساسات واین مرحله اززندگیت به خوبی ردبشی

مشاور برام نمیتونه کاری بکنه من خودم انقدر درباره همه چیز عمیق فکر میکنم و میگردم بلاخره جوابشو پیدا میکنم الان یه شرایطی شده هیچکس نمیدونه چی میشه مرگم که همیشه یه حقیقت تجربه نشده ست برای زنده ها اینارو هیچکس نمیدونه که بتونه کمکم کنه البته زندگی پس از زندگی خیلی حالمو خوب کرد....چاره همون دعاست الهی بحق علی ع اول در حق خودتون به اجابت برسه بعدشم من