2777
2789
عنوان

دوستان يه لحظه بياين

195 بازدید | 43 پست

يادتونه بهتون گفته بودم بهش پيام دادم اصلا سين نميكنه امشب هر چي تو دلم بود و بهش گفتم بهش گفتم بايد پسورد اينستا و اينا رو بدي ميگه هر وقت ازدواج كرديم بعد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ميخواستم بدونم با دختري تو اين ١٥روز حرف ميزده يا نه؟بهم ميگه پسورد تو ربطي به من نداره

خب راس میگه اخه به تو ریطی نداره😐😂عزیزم خودتو کوچیک نشد حالا ۱۵روز کات بودی توام میتونستی بری بحرفی

بهش كلي فوش دادم گفتم نفرينت ميكنم بلاكشم كردم بيشعور ١٥روز جوابمو نميده ادعاي عاشقي هم داره

مطمئن باش نمیدن مردا حت بعد ازدواج هرموقع گف اینستات بده دستم بگو تا تو ندی نمیدم

من همون سینگل آی کیو بالام ک دست رد ب سینه همه زده 😎
چی شد مریم جواب داد بالاخره؟؟؟

سلام عشقم ،بهش پيام دادم همه حرفاي دلمو زدم گفتم خاك تو سر من وقتمو براي ادمي مثل تو تلف كردم كلي فحش هم دادم بلاكشم كردم بهم ميگه من دوست دارم پسوردشم بهم نميده ميگه هر وقت باهام ازدواج كردي بهت پسورد ميدم

مطمئن باش نمیدن مردا حت بعد ازدوام هرموقع گف اینستات بده دستم بگو تا تو ندی نمیدم

غلط ميكننن بعد ازدواج بايد بگيرين اين بيشعور هر چي سعي كردم بهم نداد مشخصه با دختر ديگه اي حرف ميزنه كه نميده منم بلاكش كردم از فردا هم درسامو ميخونم راحت شدم از دستش 

من نمیدونم قضیه چیه کامل ولی منطقی باش یکم اصلا برفرض که این طرفتون پسوردا رو هم داد بهت از کجا معلوم که یه پیج دیگه نزنه مخفیانه؟؟ نباید و نمیشه اصلا کسی رو کنترل کرد اگه بخواد کاریو بکنه میکنه ... کسی ام ک یهو غیب میشه و بعد ۱۵ روز پیداش میشه احتمالاسرش جای دیگه گرم بوده

اگه با نظر من مخالفید یا بلد نیستین نظرتونو مودبانه مطرح کنید منو ریپلای نکنید 😇