2777
2789

سلام خوبین بچه ها من تو دورانه عقدم الان چن روزه خونمون خالم اینا اومدن اینم قرار بود شنبه بیاد پیشم گفتم تا اونموقع اینجا هستن گفت مزاحمنو فلان بهمان من میخام باهات تنها بشم ولی الان یسالیه ک تازه اومدن از شهرشون ب خونمون ما تهرانیم این خالم اینا هم بوشهر خلاصه نمیدونم چطوری چیکار کنم بعدش میگه تو الان سرت شلوغه قبلا وقتیومیگفتم شنبه میام میگفتی دلتنگتم بیا و فلان الان سرت شلوغه میگی باشه هر موقع فرصت کردی بیا تنها شدنی چیکا میکنی واسا اینجا مینویسم اساشو

اون😒راستی اگه من شنبه بیام چطور پیش اونا بحرفیم?

من😒نمیدونم که اگه اونا باشن ما نمیتونیم بریم اتاق باهم دیگه حرف بزنیم 

اون😒ای بابا باز بخاطر مزاحما همه چی ریخت به هم

من😒اااا اونطور نگو عشقم بلکه تا اونموقع رفتن خبرشو میدم بهت

اون😒من شنبه میام کار دارم (از هم دوریم تو شهرمون کار داره)اگه نشد باز موند برایه هفته بعد بخاطره مزاحما

من😒دیگه مزاحم نگو مگه کی اومدن سالی یبار

اون😒بیخیال مسخره عوض اینکه بفکره من باشه به فکر اوناس نمیدونم کی اومدن سالی یبار دوبارو فلان همیهش تو وقتی دورت جمعه اینجوریی تو چون دیگ ا  تنهایی در میایی ولی برن شروع میکنی به دلتنگی من احمقم فکر میکنم دلتنگم میشی

و ادامش طولانیه خلاصه بگین با این چیکا کنم هر کی میاد خونمون اینطوری باید تو ذوقم بزنه ولی من براش اونطور نیستم چون همیشه بفکرش بودم😏ولی میگ سرت شلوغ بود جیکا کنم بچه ها چ واکنشی بدم بهش خستم کرده از این طرزه فکراش😔

سلام حالا نمیشه برین بیرون یا شما برین خونه اونا مهمون؟

نع بیرون سخت میره😔خونشونم ک  نمیتونم برم جون گفت یه ماهه دیگ میبرمت خونمون الان نمیگم دیگ بهش چیزی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالشه؟ چقدر بچگانه است لحن و حرفاش دیگه میدونی حساسه هیپی نگو، بدار بگه مزاحم دلش خنک بشه، چه ا ...

۲۶ اخه نمیخام عادت کنه برا همینم گفتم ک دیگ نگه هر کی اومد خونمون نگه مزاحم ولی همش میگ

۲۶ اخه نمیخام عادت کنه برا همینم گفتم ک دیگ نگه هر کی اومد خونمون نگه مزاحم ولی همش میگ

تمرین کن سر موضوعات بی اهمیت با همسرت بحث نکنی

بعدم الان داغه کم شما رو میبینه، بعدا عادی میشه همه چیزمهمونم به نطرش مزاحم نمیاد

عزيزم اون زشته نگو اون 

بعدشم حق با نامزدته 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

اشکال نداره 

که موقع خواب دوتایی برید اتاق 

مثلا موقع استراحت بعد ناهار 

اگه عقد کردید 

اولویتت همه شوهرت باشه

اینطوری اولویت شوهرت میشی

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

خب برین توو اتاق چیکار ب بقیه دارین؟

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰

خودتو مشتاق نشون بده و بگو ک بیاد دلتنگشی و فلان..ناراحت هم باش ک چون اونا هستن نمیتونین تنها شین...مثلا بگو عزیزم خیلی دلتنگتم‌کی شنبه میشه اخه..حیف ک نمیشه راحت باشیم اونموقع....اینجوری بگو بهش