2777
2789
عنوان

پایپ رحم

103 بازدید | 12 پست

من امروز برای اندازه گیری فولیکول و...رفتم سونوگرافی ،گفت بنظرم پلیپ رحم داری اندازه گیری کرد و نوشت رفتم دکتر گفت سونو رنگی برو تا قطعیت مشخص بشه ؛

یعنی سرطان رحم دارم؟ پلیپ رحم بر اثر چی بوجود میاد ؟

ماه پیش بخاطر عفونت رحم و زخمش رحممو فریز کرد ممکنه بخاطر اون باشه؟

نه عزیزم سرطان چیه یه چیزی شبیه فیبرومه

دلیل بوجود آمدنش معلوم نیست باردار شدی یا بچه داری

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بچه دارم نه باردار شدم

چند ماهه اقدامی

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 
ی سال ،یعنی باید کورتاژ بشم بخاطر پلیپ 

عزیزم شش ماه فرصت میدن اقدام کنی با وجود پولیپ باردار نشدی لاپاراسکوپی یا هیستروسکپی میکنن عملش خیلی راحته 

خیلی ها با وجود پولیپ باردار شدن تو همین سایت انشالا شمام میشی

عزیزم شش ماه فرصت میدن اقدام کنی با وجود پولیپ باردار نشدی لاپاراسکوپی یا هیستروسکپی میکنن عملش خیلی ...

انقد گریه کردم ک خدا می‌دونه گفت ممکنه بدخیم باشه یا خوش خیم

انقد گریه کردم ک خدا می‌دونه گفت ممکنه بدخیم باشه یا خوش خیم

نه عزیزم 99 درصد پولیپ ها خوش خیمن مگر سابقه بدخیمی توی فامیل داشته باشی اونم بازم صد در صد نیست

بیخودی فکرای الکی نکن بدنتو تقویت کن گرمی زیاد مصرف کن هم خودت هم شوهرت ب امید خدا باردار میشی 

نه عزیزم 99 درصد پولیپ ها خوش خیمن مگر سابقه بدخیمی توی فامیل داشته باشی اونم بازم صد در صد نیست بی ...

خاله هام چندتاشون سرطان سینه داشتن،.   ماه پیش بخاطر زخم رحم ،رحممو فریز کرد ممکنه بخاطر اون باشه؟

خاله هام چندتاشون سرطان سینه داشتن،.   ماه پیش بخاطر زخم رحم ،رحممو فریز کرد ممکنه بخاطر ا ...

عزیزم سینه چه ربطی داره ب بیماری های رحم من سونو‌رفتم گفت اکثر پولیپ ها بی ضررند و مشکلی ایجاد نمیکنن اگه بچه داشته باشی و نخای باردار بشی میتونی حتی خارجشم نکنی و باهاش راه بیای پس مطمئن باش ربطی ب سرطان و اینجور چیزا نداره.نه گلم فکر نکنم ب خاطر فریز رحم باشه خیلی ها دارن خارجش کردن مقاله بعدشم باردار شدن تایپیک های مربوط ب پولیپ رو سرچ کن بخون میفهمی ترست بیهودس

برام دعا کن باردار شم بدجور دلم شکسته

چرا نشی حتما میشی از خدا فقط بخاه استرس رو از خودت دور کن یه نذر بکن بعدم گرمیجات مصرف کن حلوای خرما درست کن گرده نخل بریز داخلش عالیه.سیاهدانه و خرما بخور شکمتو با روغن سیاه دانه چرب کن پلاستیک بکش اون قسمت ک خوب جذب بشه  رازیانه مصرف کن خودت و شوهرت اسید فولیک بخورید قول میدم باردار میشی