2777
2789
عنوان

بیاین ی خورده حرف بزنیم

86 بازدید | 16 پست

بزرگترین دغدغه ی فکریتون در حال حاظر چیه؟؟ بیاین ی خورده ب من انرژی مثبت بدین همراه با راه حل ...دارم اثباب جمع میکنم شنبه اثاث کشی داریم همینجور ک دارم جمع و جور میکنم خود خوری میکنم و یهووو بهم‌میریزم😖

مهم نیس چقدر بالایی مهم اینه ک اون بالا لاشخوری یا عقاب؟؟؟؟😏😏😏😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارم‌میرم طبقه بالا مادر شوهر خیلی برام دعا کنین مادر شوهرم زیاد باهام خوب نیست ...دعا کنین بتونم با سیاست اونجا دوووم بیارم😤

کلا تو زندگی دغدغه شغل دارم و کل زندگیموعقب انداخته.چون شاغل نیستم بچه نمیارم!! کلاس موسیقی نمیرم!!کلاس خط نمیرم!! ازاین سال تاسال بعدش درگیر آزمون استخدامی ام.

دردم از یار است و درمان نیز هم
ولش کن  مبارک باشه خونه جدید انشالله براتون خیر و برکت داشته باشه

مرسی عزیزم...مشکل تو هم هر چی هست ان شالله حل بشه

دارم‌میرم طبقه بالا مادر شوهر خیلی برام دعا کنین مادر شوهرم زیاد باهام خوب نیست ...دعا کنین بتونم با ...

اخی عزیزم.رفتوآمداتو حساب شده انجام بده ازهمون اول. حتی اسباب اثاثیتو بردی  وداشتی میچیدی دم ب دقیقه به بهانه غذاو آب و چای نرو اونجا.

کلا خودت خوب باش اونام باهات خوب میشن. یه گوش در یه گوش دروازه.حساسیتتو کم کن

دردم از یار است و درمان نیز هم
کلا تو زندگی دغدغه شغل دارم و کل زندگیموعقب انداخته.چون شاغل نیستم بچه نمیارم!! کلاس موسیقی نمیرم!!ک ...

ان شالله بهترین ها برات رقم بخوره💖