2777
2789
عنوان

دکتر خوب پوست توساوه کی سراغ داره

4333 بازدید | 19 پست

والا چند سالی هس خارش شدید پوست دارم هرچقدر رفتم همش پماد و قرصو لوسیون که هیچ تاثیری نداشته الانم پوست صورتم فوق العاده خشک شده طوری که لکه های سفید افتاده ثمین و کیووی زدم ولی تاوقتی که روپوستم هس خوبه تا پاک شه همون اشو همون کاسه واقعا درمونده شدم راه کاری ندارین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چی شهر ما خوشت میاد گرم و خشک خخخخخخ

من چ ن ولی خاطره دارم از اوتجا با مامانم، من ساوه نیومدم اومدم مامونیه

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
سلام همشهری. عزیزم من دکتر نائیجی رو می شناسم. خیلی دکتر با سواد و با تجربه ای هستن. شماره شونو برات ...

اره دقیقا منم رفتم پیش دکتر نائیجی خیلی دکتر خوبی بود منکه راضی بودم چون من پوستم چرب بود خیلی جوش میزدم بعد هر دکتریم میرفتم تا داروهاشونو مصرف میکردم خوب بودم ولی تا قطع میکردم دیگه تاثیرشو نداشو جوشام برمیگشت ولی رفتم پیش دکتر نائیجی چربی پوستمو کنترل کرد نمیگم جوش نمیزنم الان چرا ولی خیلی کم شاید دوماه یه بار اونم اگر یه چیزی که خیلی طبعش گرمه بخورم واقعا دکتر نائیجی دکتر خوبی بود دستش درد نکنه