2777
2789
عنوان

سوپرایز⚘🤭⚘

187 بازدید | 15 پست

بچه ها یه کم کمک میخوام میخوام امشب شوهرمو سوپرایز کنم یه چند وقته دپرسه میخوام حال و هواشو عوض کنم بیاید بگید چیکارا کنم ؟؟؟؟🙆‍♀️💃🙆‍♀️

حموم درست حسابی،لباس خوشگل،یه شب عالی 🤭🤭🤭🤭🤭

یا رب دل یارم پراز غم نکنی        با تیر قضا قامت او خم نکنی     ای چرخ فلک تورا به قران سوگند    یک مو زسر عشق جانم کم نکنی😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقم اینا تکراری شده برامون ببین مثلا فسنجون دوس داره براش درست کردم چیکار کنم غیر اینا

مردا فقط باهمینا خوشحال میشم باورکن

یا رب دل یارم پراز غم نکنی        با تیر قضا قامت او خم نکنی     ای چرخ فلک تورا به قران سوگند    یک مو زسر عشق جانم کم نکنی😍😍
اره ولی خب چیزیه که همیشگیه یه کار جدیر میخوام بکنم ولی نمیدونم چیکارررر    منم کوردم چزان ...

برو تو گوگل پوزیشنای جدید یاد بگیر والا😁😁

اره ولی خب چیزیه که همیشگیه یه کار جدیر میخوام بکنم ولی نمیدونم چیکارررر    منم کوردم چزان ...

کوردی یا کرمانج؟؟

خخخخ میگم دنبال برنامه واسه قبل خوابم عزیزم 

من فقط در همون زمینه راهنماییت میکنم🤭🤭😂😂😂