2777
2789
عنوان

خیلی نگران همسرمم😭

952 بازدید | 30 پست

خانوما همسرم دو هفته پیش سرما خورد گلو درد و ابریزش بینی داشت دکتر هم رفت گفتن کرونا نیست من چون باردارم گفت که تو مریض نشی خونه پدرم موندم خوب بود و بهتر شده بود و تقریبا خوب شده بود ولی الان سه روزه دوباره مریض  شده و چیزی که عجیبه به شدت کسله و همش میخوابه خیلی نگرانشم میترسم😭😭😭علاعمی مثل تب و سرفه و بدن درد و ایناهم نداره اصلا الان سه روزه همش میخوابه دیشب ساعت ۸شب خوابید تا امروز ضبح الان دوباره خواب بود و میخوابه قبلا اینطوری نبود یعنی تاثیر داروهاشه؟ نکنه چیزیش بشه😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی تو فکرشم خیلی نگرانم همش میترسم و استرس دارم 

نگران نباش عشق منم مریض شده و فقط کسله

الان دو روزه نتونست حرف بزنه

درکت میکنم🤕

در پناه حق باشید یاحق❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤

عزیزم شاید داروهای حساسیت بهش داده

که عجیب خواب آوره

اتفاقا هرچی بخوابه زودتر خوب میشه

نگران نباش خانمی

بارداری برای منتظرها دعا کن

ممنون

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
نگران نباش عشق منم مریض شده و فقط کسله الان دو روزه نتونست حرف بزنه درکت میکنم🤕

شوهر من خوبه ولی همش خوابش میاد میترسم نگرانشم خونه نیستم شب تا صبح با ترس میخوابم 😭خیلی نگرانم 

دمنوش بادرنجبویه بده بهش اگه عفونت ریه یا هر چی باشه و برای سرماخوردگی و انفولانزا خیلی عالیه.. من یبار همینجور شدم اصلا نمیتونستم نرمال زندگی کنم همش خواب بودم و بیحال... یکمم تب داستم ولی ن زیاد.. مال قبل کرونا بود البته... اینو خوردم خوب شدم.. روزی 5 بار

زندگی رو هر جور دوست داری بگذرون!!                       یادت باشه، روزنامه ی روز شنبه، زباله ی.                          روز یکشنبس!! 😎^_^
خب اونقدرم غیر عادی نیس بدنش ضعیف شده اثر داروهاشم هست  داروهاشو کم کن بهش برس اگ تا جمعه بهتر ...

رفته پیش دکتر متخصصم رفته امروز گفت برام سرم زدن و گفتن داروهاتو مصرف کن من خونه نیستم چون من باردارم بخاطر اینکه مریض نشم نیستم و تمام نگرانیم اینه