2777
2789
نه سرکاری نیست یه نوع پول دیجیتاله تقریبا مثل بورس بالا پایین میشه میتونی خرید وفروش کنی اگه بلد باش ...

هرچی بیشتر توضیح میدین من بیشترگیج میشم😓😭بیخیالش شم؟؟

خدایا شکر بابت همه نعمت هات💖💙💙💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هستی حالا؟؟؟تو این بیت کوین؟؟

من هم یه جهانی سومی خیلی پرتم 

از فامیل هام ماینر داشتن و بیت کوین استخراج میکردن 

هیچ وقت تنهایی زندگی عادت نشد !از روزی ک فهمیدم  تنها افریده شدیم تا امروز زجر کشیدم فقط گاهی تونستم ذهنمو منحرف کنم از اصل قضیه اما تنهایی انکار ناپذیر بود همیشه ...توهم تنهایی مث من !
عه اونه همسایه ما داشت به ماهم میگفت بگیرین ما ترسیدیم

همینه دیگه اونموقع هر کی گرفت پول خوبی به جیب زد 

الانم میشه گرفت و دولت هم کاری نداره فقط مالیاتشو باید پرداخت کنی

خدایا پول بده پول ،بعدشم معرفت خرج کردنشو هم بده🤩
واقعیه هر چی از اینترنت بیشتر استفاده کنی سرمایت بیشتر میشه خیلی ها با کامپیوتر های بزرگ این کارو می ...

کجا چجوری

کدوم سایت

🍼🍼یک عدد نی نی خوشگل تپل مپل تودلمه😎    خدایا‌شکرت که نعمت مادر شدن رو به من عطا کردی🤰🏻-->🤱🏻
کجا چجوری کدوم سایت

سایت نداره عزیزم باید دستگاه یا ابر کامپیوتر داشتهدباشی و از صبح تا شب روشن باشه کلی پول برق میخواد فن میخواد تا دستگاه رو خنک کنه

زندگانی فکر خود بودن و غافل ز جهان بودن نیست 👧👦👫👬👭💑👪👴
سایت نداره عزیزم باید دستگاه یا ابر کامپیوتر داشتهدباشی و از صبح تا شب روشن باشه کلی پول برق میخواد ...

اهان

🍼🍼یک عدد نی نی خوشگل تپل مپل تودلمه😎    خدایا‌شکرت که نعمت مادر شدن رو به من عطا کردی🤰🏻-->🤱🏻
هرچی بیشتر توضیح میدین من بیشترگیج میشم😓😭بیخیالش شم؟؟

سردرنمیاری اصلا واردش نشو. چون پیچیده س داداش من چندماهی هست رفته تو کارش کلی هم هزینه کرده وبسته آموزشی گرفته تا بدونه کی بفروشه کی بخره یجور پیش بینی. شده تو یه روز 30تومن سود کرده ولی طمع کرده نفروخته بجاش ضررم کرده 

سایت نداره عزیزم باید دستگاه یا ابر کامپیوتر داشتهدباشی و از صبح تا شب روشن باشه کلی پول برق میخواد ...

این اطلاعات غلط رو از کجا میارین باید داخل صرافی بخری سرمایه زیادی هم نمی خواد حتی با پونصد هزار تومان هم می تونی سرمایه گذاری انجام بدی