2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای شما چنده ؟فکر کنم زیر 30خطرناکه.برای من 33هست ولی دکترم چیزی نگفت ک استراحت کن یا مراقب باش

۳۶ ولی هفته پیش ۴۴بود

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

من 28 بودم سرکلاژ شدم بچمم بدنیا آوردم الان 5 سالشه

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  
خوبه ک برای شما استراحت داشته باش از پله بالا پایین نرو تو دستشویی زور نزن مشکلی پیش نمیاد

خداکنه نگرانم دکترم هم تا سشنبه اینده نیستش

من دخترم اونقدر اومده بود پایین نتونستن طولشو نگاکنن گفتن باید پساری بزاری منم ب دستور دکتر شخصیم تهران بود نزاشتم فقط هفته ای یبار آمپول پرولوتون 500داشتم و هرشب شیاف سیکلو و استراحت مطبق استفاده از کمربند بارداری 

چند هفته بود عزیزم

قبل سه ماهگیش سرکلاژ اورژانسی شد. طفلی قبلش دو تا سقط دا‌شته. من بهدا‌شت رفتم گفت زیر 26 باید سرکلاژ بشه که همه زیر سه ماهه

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره
من 28 بودم سرکلاژ شدم بچمم بدنیا آوردم الان 5 سالشه

سلامت باشه منم بچه اولم سرکلاژ شدم الانم میخوام به دکترم بگم ولی تا هفته دیگه نیستش باید صبر کنم