2777
2789
عنوان

لطفاااااا خانوما مثبت و مهربونم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 27 پست
نه به نظرم خودت حساس،شدی شوهرت اصلا به اون دختره فکر نمیکنه خودت وسواس فکری پیدا کردی، یک روز در آرا ...

بارها از طریق مختلف باهات حرف زدم اما مستقیم نگفتم 

و هر بار قسم خورده که من به زندگیم و تو پایبندم و ... 

اما مگه فکر کردن و میشه ثابت کرد؟؟؟؟ خیلی راحت میشه کتمانش کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من درکت میکنم  باید باهتش صحبت کنی چون هر دوتاتون سختتونه و ممکنه در اینده اتفاقات خوبی ...

نمی‌تونم صحبت کنم حسم خیلی قوی میگه گاهی میاد تو ذهنش اما هییییچ دلیلی ندارم برای اثبات حسم متوجهی😔 فقط از خدا میخام آرومم کنه . همش چرت باشه

شما واقعا از نگاه ها یا تو فکر رفتن یک نفر نمیتونید به چیزی که الان تو سرشونه پی ببرید مگر اینکه اون شخص مستقیم بیاد باهاتون راجع به این موضوع صحبت کنه من احساس میکنم شما خیلی حساس شدید اگه همسرتون واقعا هم به یاد اون دختر بیفته واقعا نمیتونید کاریش کنید چون ما انسانها این قابلیت رو نداریم که گذشتمونو کلا پاک کنیم و گذشته و انسانهایی که در گذشته باهاشون در ارتباط بودیم تا لحظه ی مرگ باهامون میمونن به این فکر کنید که الان همسرتون در کنار شماست و داره با شما زندگی میکنه و شمارو به عنوان همسر و مونسش برای باقی عمرش انتخاب کرده من نمیدونم شاید قبلا هم اتفاقاتی بین شما و همسرتون افتاده که این حسو درونتون تشدید کرده اما اگه فقط این مشکلو دارید که فکر میکنید هنوز اون شخص مورد نظرو فراموش نکردن بهشون حق بدید و بزارید فقط تو اون لحظه و اون تایم تموم بشه و بهش دامن نزنید چون همسرتونو حساس تر میکنید، اگر هم درموردش یه وقتی صحبت کردن بهتره برن پیش یک مشاور چون اگه اون خانم واقعا کل ذهن و فکرشونو درگیر کرده باشه ادامه ی زندگی با این شرایط سخت میشه و من بهتون حق میدم. 

ساده زندگی کن اما ساده عبور نکن از دنیایی که تنها یک بار تجربه اش میکنی!ساده بازگرد اما هرگز برنگرد به دنیای کسی که به زخم زدنت عادت کرده حتی اگر شاهرگ حیاتت را در دستانش یافتی!و به یاد داشته باش هیچکس ارزش شکسته شدن ارزشهایت را ندارد! "گاهی خودت را زندگی کن" 

سلام

این افکار شما نشخوار میکنن ذهنتون رو ...

واقعیت نداره و اینا فقط ریشه های انگل وار فکری مغز هستن.

حتما به مشاور خوب مراجعه کنید.

موفق باشید🌹

✔️ ⁩از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی✔️⁩                      

ببخشید عزیزم نهایتا فکر کنه اون که تو زندگیش نیس شمایی که کنارهمسرت خوشبختی و همسرت داری پس بقولا گدشته رورها کن حال رو دریاب.بانوشتن افکارمنفی و انداختن بیرون هم میتونی اروم بشی

از وقتی دلمون خواست یه فرشته خدایی به دلمون بیاره.هرروز هر ثانیه رو لحظه ب لحظه انتظار کشیدم ماه اول ماه دوم ماه سوم ماه چهارم .....یه روز عقب مینداختم ذوق مرگ یه هفته قبل پریودی استرس روز شماری میکردم اما الان ریلکس ........به مرحله ای رسیدم که فقط ریلکسم خودمم همیشه میگفتم مگه میشه کسی ریلکس باشه.دقیقا 16روزه عقب انداختم بی بی چک منفی با چه ذوقی گفتم شاید بی بی منفیه برم ازمایش ... ازمایش دادم منفیه برام مهم نیست به این حرف رسیدم که خدا میگه من به موقعه نی نی تو دلت میزارم پس اگر پریود شدی گریه نکن یا اگر عقب انداختی خوشحال نباش تا من نخوام نمیشه
شما واقعا از نگاه ها یا تو فکر رفتن یک نفر نمیتونید به چیزی که الان تو سرشونه پی ببرید مگر اینکه اون ...

ممنون از وقتی که گذاشتید 

اما چطور من فراموش کردم سر سوزنی اون شخص برام نیست دیگه و حتی گذری هم نخاستم فکر کنم بهش چون خیانت می‌دونم . 

فقط دعا می‌کنم چرت باشه فکرام.

می‌دونم همه فکرش درگیر نیست اما همون گاهگاهیم عذابم می‌ده

اینکه بغیر من حسی محبتی به نفر دیگه داشته باشه یا دلش تنگ شده باش عذابم می‌ده 

حالم بده😭😭

عزیزه دلم اولا ک این حس های خانومانت رو درک میکنم 

ولی اشتباهه اشتباه

اینا افکاری هست ک اصلا واقعیت ندارن خانوم 

خودت میگی یه حس هیجانی ک دیگه اصلا به ذهنت هم نیومده 

اوندقت همسرت انقدر بچه هست ک با ی اسم درگیر اون حس هیجانی بشه 

عزیزم منم این حس هیجانی رو تجربه کردم گاهی ک اسمش میاد حتی گریه هم میکنم ن از روی عشق به خاطر اشتباهی کردم لطمعه ای ک به خودم زدم همین

لطفا قدر زندگیتو بدون 

رو به بیرون زدن از خویش، دری میخواهم !:)🌿
عزیزه دلم اولا ک این حس های خانومانت رو درک میکنم  ولی اشتباهه اشتباه اینا افکاری هست ک اصلا ...

خیلی حالم آرومتر بهتر کردی شما خیر دنیا و آخرت ببینی 

از ته دل آرزو می‌کنم دعا می‌کنم همینی باشه که شما میگی😞🙏

بارها از طریق مختلف باهات حرف زدم اما مستقیم نگفتم  و هر بار قسم خورده که من به زندگیم و تو پا ...

ولی من میگم شما حساس شدی

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
خیلی حالم آرومتر بهتر کردی شما خیر دنیا و آخرت ببینی  از ته دل آرزو می‌کنم دعا می‌کنم همینی با ...

خواهش میکنم عزیزم 

حتما هست 

همسر شما الان یه فرد عاقل و بالغه 

باور کن مردا اصلا اسم طرف هم یادشون نمیاد☺️

رو به بیرون زدن از خویش، دری میخواهم !:)🌿