سلام دوستان ،من دوهفته هست که امپول hcgزدم و قبل اون یعنی فقط این ماه،دکتر متفورمین هام رو دوتا کرد،دوتا گلای وانس ۵۰۰میخورم هرشب،قبلا که یدونه میخوردم هیچگونه تهوعی نداشتم و عین قرصهای دیگه بود،اما الان که دوهفته هست هم از اقدامم میگذره تهوع دارم،و این تهوع روزهای اول بیشتر هم بود ،میتونه بخاطر متفورمین باشه؟؟؟ تهوع حاصل از متفورمین چندساعت بعد اتفاق میوفته ،من شبها بعد شام میخورم اما تهوعم بیشتر ظهرهای فرداش هست.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مگه متفورمین واسه کاهش قند خون نیست بعد الان وقتی میخورید قندتون نمیافته
کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
اره دکتر واسه منم نوشته اما چون کاهش قند خونم یکی از کاراش بود گفتم
و یه چیز دیگه متفورمین ک میخورم باید حتما جلوگیری نکنم چون الان میخوام دندونامو درست کنم بعد اقدام کنم اگه از الان متفورمین بخورم و جلوگیری نکنم اشکال داره ؟
کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
نه اصلا ربطی نداره،از الان میخوری که بدنت اماده شه،نه به دندون کار داره نه جلوگیری ...کلا بعد باردار ...
اوکی ممنون🌷🌷