2777
2789
آره اینجا آدم افسردگی می گیره اگه دارن خوش به حالشون و نوش جونشون ما که بخیل نیستیم
من برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفرند وقتی ندارم،من گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سری دارن عزیزم خدا بیشترش کنه ایشالله یه سری هم کمتر دارن برا بچه هاشون همونی که از دستشون بر میاد انجام میدن ایشالله خدا له هر دو گروه بیشتر بده امین
کسانی که به من می گویند تو به جهنم می روی و ما به بهشت، مرا خوشحال می کنند؛ چون مطمئن می شوم که با آن ها به یک جا نمیروم 
من خوشبختی رو هرگ توی پول نمیبینم خیلی آدمهای پولدار دیدم که حسرت زندگیه ساده ی کارمندیه مارو میخوردن چون من توی زندگیم چیزی دارم که اونها هرگز نداشتن اوهم آرامش و آسایشه
أللهم أغفر لي الذنوب التي تنزل البلا
یه چیز دیگه هم هست خیلی به حرفهاییکه توی محیط مجازی زده میشه و تعریفهاییکه از زندگیشون میکنن اطمینان نکن خیلیها فانتزیهاشون رو جای داشته هاشون مینویسن البته همه اینطور نیستن ولی خوب......
أللهم أغفر لي الذنوب التي تنزل البلا
دختر گلت همین که یه مامان مهربون داره به صدتا از این چیزا می ارزه....این چیزا فک کردنم داره آخه؟؟؟؟ العان فقط فکرتو باید بدی به سلامتی خودتو نینیت
مادر شدن سخته....ولی امیدوارم همه زنان سرزمینم این سختیه شیرین رو مزه کنند...الهی آمین