2777
2789
عنوان

لکه بینی به جای پرید نشانه چیست

95 بازدید | 6 پست

سلام‌دوستان من تخمدان pco و داری اندومتریوز هستم پنج شن و‌جمعه موعدی پریم بود من قرص دوفاستون میخوردم ماههای قبل ک این ماه نخوردم بعد ازچهار شنبه ی رگ خونی تو‌ترشحم‌دیدم بعد ندیدم دوباره پنج شنبه لکه قوه ای ایدیدم  بعدش اندازه بند انگشت لکه روشن بود  دوباره قطع شد تا فردا خونابه قوه ای قرمز دیدم. این مطااب بالا یی  ک کفتم همراه با درد خفیف بود. دیه من هنو لکه بینی دارم بدون درد لکه بینی الان  رو نوار ک‌میزازم چند ساعت بعد عوض میکنم اندازه دو تا چهار بند انگشت قهوه ای روشن هست ولی رو دستمال وقتی خودمو‌خشک‌میکنم چیزی نمیبینم ....تو‌اقداممم دیروز بی بی زدم‌منفی بود .. نزیک‌چهار سال منتظرم به نظرتون ممکنه باردار بشم ...اگر کسی لکه بینی داشته بگه چ‌مقدار ..تا کی لکه بینی داشته و چ‌جوری بوده  ممکنه بی بی منفی باشه و‌من باردار کسی اینجور بوده میخاستم زعفرون بخورم ولی نخوردم ترسیدم 

🌹از فکر مثبت کردن  و نتیجه ندادن خسته شدم انگاری خداباهم قهر کرده دلم نی نی سالم میخاد نمیدونم بگم امید دارم‌یا نامیدم ی حسی میگه امیدی دارم ولی دوباره ی سمت دلم میگه امیدت الکیه به هر حال بازم‌میگم خدایا صلاح منو تو‌بچه دار شدن قرار بده وهکه منتظرانی نی و‌نی و‌تو‌دلشون نی نی سالم  بزار بلند بگو آمین 
رحمت سرده 

من رژیم غذاییم درست کردم برا طبع سردم 

🌹از فکر مثبت کردن  و نتیجه ندادن خسته شدم انگاری خداباهم قهر کرده دلم نی نی سالم میخاد نمیدونم بگم امید دارم‌یا نامیدم ی حسی میگه امیدی دارم ولی دوباره ی سمت دلم میگه امیدت الکیه به هر حال بازم‌میگم خدایا صلاح منو تو‌بچه دار شدن قرار بده وهکه منتظرانی نی و‌نی و‌تو‌دلشون نی نی سالم  بزار بلند بگو آمین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید کامل خوب نشده سردیت

امضاتو خوندم چند وقته منتظری ...الهی ک تا محرم باردار بشی 

منم مشکل شما رو دارم ،وقتی پریود میشم کلا یکی دو روز خونریزی دارم اونم خیلییییی کم مثل کله بینی ،رنگ قهوه ای مایل به سیاه و خون خشک بعدم تموم میشه ،ی سال اقدامم باردار نمیشم ،قبل بارداری اولم هفت روز خونریزی داشتم ،بعد عملی که به خاطر قصور پزشکی کردم اینجور شدم