2777
2789
عنوان

مهریه یا بچم؟

945 بازدید | 120 پست

من ۱۹ سالمه و آذر ماه پارسال ازدواج کردم،و الانم هفت ماهه باردارم متاسفانه شوهرم خیلی بداخلاقه و شکاک 

از موقعی ک عروسی کردیم رفته آلمان و برنگشته،از اون سر دنیا منو کنترل میکرد دیگ خسته شده بودم در ضمن خیلیم بد دهنه هنوز یک سالم نیست ک باهم ازدواج کردیم ولی خیلی توهین میکنه هم ب خودم هم ب خانوادم

حدود دوماه پیش هم یه روز ک خاستم بعد از دو هفته برم خونه بابام یهو زنگ زد و کلی فحش داد و گفت ک برو خونه بابات تا بیام تکلیفتو روشن کنم

منم برگشتم خونه بابام دارم کارای طلاقم رو میکنم

مهریم رو گزاشتم اجرا و ازش شکایت کردم،حالا نمیدونم بچه رو بدم بهش یا نه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا صبر کن حالا

بذار بیاد فاصله افتاده بینتون

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

مهریه تو کامل بگیر  احتمالا بچه رو به خودت میده  چون از پس بزرگ کردن نوزاد برنمیاد   ولی شما ۱۹ سالته اگه دلش داری بچه به دنیا امد بده به شوهرت آینده تو خراب نکنه جوانی میتونی راحت ازدواج کنی 

بهترین حس حس دوست داشتن توست   من از کاربرای قدیمم  تقریبا از سال 90 یه مدت خاموش بودم بعدا عضو شدم گوشیم عوض کردم کاربریم رفت

هردو ولی اگه جفتش نمیشد منکه بودم مهریمو میگرفتم

این مردا خیلی نامردن بچرو واسطه قرار میدن ک مهریه ندن و از مهرمادری سو استفاده میکنن

بعدم مگه چند سالته تازه ۱۹ سالته!

شایدم چون بچه ندارم اینجوری فکر میکنم نمیدونم😑

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍