خدایا شکرت .عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بچم تو بیداری اصلا شیر نمیخوره باید خوابش سنگین بشه بعد که شیر بخوره تو بیداری ترجیح میده شیشه بخوره ، خواستم شیشه خوردناش کم کنم ولی برای خوابیدن باید پستونک یا شیشه دهنش باشه که بتونه بخوابه
خدایا شکرت .عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم.
رفلاکسی ها تو بیداری شیر نمیخورن اکثرا تو خواب میخورن پسرمنم اینجوری بود
خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن
عزیزم اگمنطورت اینه تو بیداری شبر نمیخوره رفلاکس داره
رفلاکسش خوب شده خداروشکر ، تو زمان رفلاکس بد شیرم میخورد هنوزم این عادت بد تو سرش
رفلاکسی ها تو بیداری شیر نمیخورن اکثرا تو خواب میخورن پسرمنم اینجوری بود
تا کی، تو بیداری چی بهش میدی، موقع خوابیدن راحت میخوابه؟
تا کی، تو بیداری چی بهش میدی، موقع خوابیدن راحت میخوابه؟
تا ۵ماهگی اینجوری بود تو بیداری شیرنمیخورد فقط تو خواب بعدش درست شد دیگه اره روی سطح شیب دار میخوابوندمش راحت ۱۲ساعت میخوابید
خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن
من تو خواب باید شیر خودم بدم، اونم اگر تلفن زنگ بخوره یا صدایی بشنوه ببین زیر سینه دیگه نمیخوره
تا ۵ماهگی اینجوری بود تو بیداری شیرنمیخورد فقط تو خواب بعدش درست شد دیگه اره روی سطح شیب دار میخوابو ...
بچم هشت ماهش من