2777
2789
نه تو اين سونو كه رنگي ام هست دقيق مشخصه اگه تهران هستي برو پيش دكتر صدري كارش حرف نداره منكه ...

اخی😍کاش مال منم دخترباشه وسالم.توباغ فیض وقت گرفتم نمیدونستم ک اینجام دستگاهاش پیشرفتس امادکترشونمیدونم 

من انومالی که رفتم جنسیتو بهم اشتباه گفت دو روز بعد یه سونوی جنسیت دیگه رفتم کعه دقیق بهم نشون داد د ...

انقدمیترسم ادم دل میبنده بعدیهومیگن برعکس شده همم اینکه ادم خریدمیخوادکنه میمونه چ کنه.من سره پسرم دقیق همه میگفتن پسره وهمونم شدالان سره این انقداین مدلی زیادشده ک میترسم ک دقیق نگن.براهمون گفتم ک توسونورنگی مشخصه دقیق یان؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی😍کاش مال منم دخترباشه وسالم.توباغ فیض وقت گرفتم نمیدونستم ک اینجام دستگاهاش پیشرفتس امادکترشونمی ...

باغ فيض؟

واي اينو از رو تجربه خودم ميگم منم باهنرم

ببين نري بيمارستان سلامت فردا ها

من اون هفته رفتم سونو همه رو اشتباه اعلام كرد دكترم انقد عصباني شد

بيمارستان پيامبران هم ادم ميترشه كرونايي داره

حواستو جمع كن

باغ فيض؟ واي اينو از رو تجربه خودم ميگم منم باهنرم ببين نري بيمارستان سلامت فردا ها من اون هفته ر ...

ن باغ فیض اسلامشهرومیگم ن تهران.کلینیک خصوصیه من ب بیمارستانااعتمادندارم