2777
2789
عنوان

خرید طلاااااآا، بدو بیااااااا

373 بازدید | 26 پست

سلاممممم سلامممممم

۲۰ میلیون پول دارم نمی‌دونم سرویس طلا بگیرم باهاش یا طلا خرده خرده، مثلاً دستبند جدا، پابند جدا و .....

من سرویس عروسیم و هم فروختم

چکار کنم به نظرتون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلای بدون کارمزد بخر 

الان بخوای طلا بخری با اجرت و مالیات و اینا حدود گرمی ۱تومن در میاد برات

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

با ۲۰ت فک نکنم بتونی سرویس بخریا طلا با اجرتش و اینا حدوده ۹۰۰میفته گرمی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

فک کنم شهریور طلا ۴۰۰بود

شوهرم ۲۰ت داد یه گردنبند الله ازین رو مانتوییا برام گرفت

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
طلای بدون کارمزد بخر  الان بخوای طلا بخری با اجرت و مالیات و اینا حدود گرمی ۱تومن در میاد برات

آره اینم هست ولی تو این وضع کرونا مگه میشه دنبال طلا بدون اجرت گشت

اگه برای سرمایه میخوای طلای دست دوم بخر حتما پیدا میکنی تو بازار طلا فروشها من که قیمت گرفتم طلا دست دوم 760 درمیومد گرمی اما طلای نو و با اجرت 1تومن اگه برای دل خودت میخوای خب طلای نو بخر