2777
2789
عنوان

چطور بفهمم 🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 55 پست
تاپیک قبلیت خوندم به نظرم دوست داشتن درکار هست ولی اینک بگم به حد عاشقی رسیده شک دارم سعی کن زیاد ...

خب چجوری بهش بگم ضایس این سوال

بعد اون از نظر من ابنجوری نیست چون همه دارن بهش میگن ازدواج کن ولی جوابی نمیده فعلا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردا وقتی علاقه مند بشن واقعا پا پیش میذارن مثل دخترا نیستن که از حرکاتشون بشه فهمید 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خب این خیلی خجالتیه

خیلیم که خجالتی باشه مطمئن باش اگر علاقه داشته باشه حد اقل یکی رو واسطه میکنه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خیلیم که خجالتی باشه مطمئن باش اگر علاقه داشته باشه حد اقل یکی رو واسطه میکنه 

اره باباش یه بار پیش منو و ابجیم بود گفت زیبا جان الان زهرا رو ببین انقدر ابوالفضل دوسش داره 

بعد دیگه چیزی نگفت

خانما لطفن به منم نظر بدین

یه پسری هست که وقتایی که حواسم نیست یه سره به من توجه می‌کنه یا مثلا وقتی از کارای من صحبت میشه هرچند که خنده دار نباشه هر می‌خنده تاحالا خودم متوجه ی این کاراش نشدم ولی دورو بریام میگن که خیلی بهت توجه میکنهمی‌کنه 

ولی من احساس میکنم که این طور نیست چون هروقت باهم متقابلن حرف می‌زنیم خیلی خشن به نظر میرسه وفکر میکنم از این که من دورو برشم اذیت میشه و از من خوشش نمیاد 

شما چی فکر میکنین؟

خانما لطفن به منم نظر بدین یه پسری هست که وقتایی که حواسم نیست یه سره به من توجه می‌کنه یا مثلا وقت ...

حالا ماله من همیشه باهام خوبه وقتایی که کسی نباشه بیشتر باهام حرف میزنه و بهم توجه میکنه

حالا ماله من همیشه باهام خوبه وقتایی که کسی نباشه بیشتر باهام حرف میزنه و بهم توجه میکنه

بهم توجه می‌کنه ولی خیلی جدیه وزیاد باهم حرف نمی‌زنیم نمیدونم شاید چون من خیلی سرد باهاش رفتار میکنم اینجوریه

نگاهش یه جور خاصیه

رفتارش بستگی به شخصیت طرف داره مثلا یکی اخلاقش اینطوریه که اگه از کسی خوشش بیاد باهاش شوخی زیاد میکنه یکیم هست خجالتی و سر به زیر میشه بعضیام هستن خیلی احترام میذارن به طرف رفتارشون با شخص مورد علاقه شون سرشار از ارزش و احترامه 

نگاهش یه جور خاصیه رفتارش بستگی به شخصیت طرف داره مثلا یکی اخلاقش اینطوریه که اگه از کسی خوشش بیاد ...

اره نگاه زیاد میکنه لبخندم میزنع ولی من اوایل مسخرش میکردم اونم میخندید و چیزی نمی گفت با اینکه ۸ سال ازم بزرگتره 

من دیگه کم اوردم انقدر دارم بهش فکر می کنم 

هر روز دارم به خدا میگم خدایا خودت منو از بلا تکلیفی در بیار 

از خدا بخواه ی نشونه ای بهت نشون بده

مطمئنم جوابتو میگیری 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا