2777
2789
عنوان

چطور بفهمم 🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 55 پست

عزیزم وقتی یکی دوست داره ،ار طرز صحبت کردنش مشخصه ،از برخوردش و نگاه کردنش که همراه با محبته کاملا مسخصه. از نگرانیش و از لبخند مهربونش که حس خوب بهت بده 

همیشه پسمانده گرگ را سگها می درند .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالتونه ،چند وقته همچین حس و علاقه ای بینتونه ،چرا پیشقدم نمیشه ؟

من ۱۵ اون ۲۳ 

فقط الان نگین سنت کمه چون فقط اون سن شناسناممه 

و اینکه من تپلم و قدم بلنده و محجبه هستم میگن بهت بیشتر میخوره و اینکه از احاظ عقلیم بیشترم 

همه میگن زهرا الان وقته شوهر دادنشه☺☺

حالا نمی دونم مثل دیدین یا نه 

شاید از نظرتون عجیبه

تاپیک قبلیت خوندم

به نظرم دوست داشتن درکار هست

ولی اینک بگم به حد عاشقی رسیده شک دارم

سعی کن زیاد درگیرش نباشی

من 18 سالگی عاشق شدم واقعا سخت بود

سرخودتو گرم کن به موضوعات دیگه

میدونم سخته ولی ی کاری بکن

والا وابسته میشی

اگ خدایی نکرده یک طرفه دل ببندی اسیب میبینی خصوصا اینکه فامیل هستین

و دوم اینکه شماها ک اینقد باهم راحتین سردربیار ببین کسی توی زندگیش هس یا ن

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
من ۱۵ اون ۲۳  فقط الان نگین سنت کمه چون فقط اون سن شناسناممه  و اینکه من تپلم و قدم بلند ...

متوجهم چی میکی دختر گلم . فقط یه یچیزی خودت رو درکیر این نوضوع نکن ،یک درصد هم احتمال بده که حرکات اون همینطوری بوده و علاقه دختر خاله و پسر خاله ایه نه چیز دیکه ،چون شنا الان تو سن اوج وابستگی به جتس مخالف هستی عزیزم  و خدایی نکرده اگرنظر خاصی بهت نداشته باشه و توهمات تو باشه ،این وسط فقططط تو هستی که ضرر میکنی . پس بیشتر حواستو جمع کن و خیلی برات مهم نباشه دختر گلم

همیشه پسمانده گرگ را سگها می درند .
متوجهم چی میکی دختر گلم . فقط یه یچیزی خودت رو درکیر این نوضوع نکن ،یک درصد هم احتمال بده که حرکات ا ...

حرفتون درسته ولی چرا فقط این رفتاراش با منه خوب بالاخره منم دختر خاله دارم بازم ولی فقط منم که این اینجوری اون باهاش رفتار میکنه 

خب مثلا گوشی زنگ میخوره من برمی دارم میپرسه کی بود با اینکه من وقتی دارم با تلفن حرف میزنم اسم اون شخصو میگم 

بعد میپرسه چی گفت بعد من میگم فلان چیزو پرسید بعد اون میگه خب اینو بهش میگفتی

با اینکه دختر خاله های دیگم میان خودشونو جلوش لوس میکنن اصا باهاشون حرف نمیزنه در حد یه سلام 

تاپیک قبلیت خوندم به نظرم دوست داشتن درکار هست ولی اینک بگم به حد عاشقی رسیده شک دارم سعی کن زیاد ...

واقعا سخته 

من اوایل که اون اینجوری برخورد میکرد اصلا بهش کاری نداشتم بعد یکم فکر کردم بعد یهو منم عاشقش شدم