2777
2789
عنوان

دنبال دکتر خوب توی تهران برای اگزما دست هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 12688 بازدید | 47 پست

خواهر منم خیلی  وقت اگزما داره  پیش چنتا دکتر رفتیم  ولی تاثیر نداشت رفتیم بیمارستان رازی پیش دکتر ایمان روغنی اما واقعا خیلی شلوغ بود و نوبت دهیش سخت بود بعداز اون دیگه رفتیم مطب دکتر خیلی راحت بدون اینکه اذیت شیم. واقعا دکتر خوبی هستن ما خیلی ازشون راضی هستیم پوست خواهرم خیلی بهتر شد من آیدی اینستاشونو دارم میزارم براتون
https://www.instagram.com/dr_imanroghani/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مشکل شمارو داشتم پوستم اگزما داشت و اصلا خوب نمیشد از دکتر سیدی مشاوره و ویزیت  آنلاین گرفتم و خوب شدم خیلی خوبه که الان تو این وضعیت کرونا آنلاین میشه درمان شد سایتیم که باهاش میشه وقت گرفت اینه https://mavarateb.com/doctor/دکتر-شهرام-سیدی

سلام درمان داره و درمانش هم فقط حجامت هستش، ولی پیش کسی که واقعا یاد داشته باشه چون نتیجه عکس میده، اول باید حجامت بین دو کتف را انجام بدی اگه اگزما خوب نشد حجامت دو کتف همینطور باید ادامه بدی و اگه نشد روی دو پهلو بعد قوزک پا سه روز ، روز در میان ، من با این مرحله آخری خوب شدم ولی باید دو بار در سال حجامت کنی

سلام عزیزم.. خواستم ازت تشکر کنم... بی نهایت ازت ممنونم.. 😘😘😘 من یه نوبت رفتم پیش همین دکتر که ش ...

سلام من ۸ماهه دستام اگزما گرفته هزاااارتا کرم مصرف کردم ولی جواب نداد دکترم رفتم هزینه ویزیتاشون انقدر بالاس که یکی دوتا بیشتر نتونستم برم شک دارم کدوم خوبه ! نظراتو خوندم دوست عزیزی دکتر سعید شفیغیانو معرفی کرد شما به این دکتر مراجعه کردی دستاتون الان خوب شده؟؟؟ تمام چروکاش رفته ؟  

سلام من ۸ماهه دستام اگزما گرفته هزاااارتا کرم مصرف کردم ولی جواب نداد دکترم رفتم هزینه ویزیتاشون انق ...

فامیلیش شفیغیانه یا شفیعیان چون تو گوگل دوتا فامیلی این شکلی هست!؟؟؟

برو پیش دکتر سعید شفیغیان مطبش تو ظفره من اگزما داشتم فقط ایشون تونشت درمان کنه شک نکن دکتر خوبیه&nb ...

من ۲هفته پیش رفتم پیش این دکتر سعید شفیعیان تو میرداماد ظفر با چند تا دستگاه دستی که نور داشتن دستاموبا ارنج منو معاینه کرد به من گفت پسوریازیس دارم در صورتی که بیماری پسو ارنج و بدنو درگیر میکنه حتی ممکنه واگیر داشته باشه ارنج من کاملا سالم حتی پوست هم نداده  اصلا تو چشم ادم به زور نگاه میکرد چه برسه جواب درستی بده بهش گفتم کی خوب میشهدستم گفت هیچ وقت ! کاری کرد من با چشم گریون از مطب زدم بیرون دوستان سعی کنید پیش دکترای سرشناس یااونایی که تو بیمارستان رازی هستند مراجعه کنید دکترای دیگه حتی علمشو هم ندارن فقط دارو گرون مینویسن من چند روزقبل پیش دکتر کامران بلیغی تو نیاوران رفتم اونم با کلی پارتی بازی چون مطبش وقت نمیده دوشنبه ها هم تو بیمارستان رازی هست  به من گفت اگزمای وسواس شدید دارم و پسوریازیس نیس چون الکل زیاد مصرف کردم چند تا کرم با یه کرم ساختنی داده که باید با رعایت اب زیاد نزدن به دستم و کم کردن استرس و اعصاب که خییییییلی مهمه شاید دستام خوب شه 

من ۲هفته پیش رفتم پیش این دکتر سعید شفیعیان تو میرداماد ظفر با چند تا دستگاه دستی که نور داشتن ...

سلام وقت بخیر، میشه بگید نتیجه گرفتید یا نه ، دخترک منم ۱۱ سالشه بخاطر شستشوی زیاد، استفاده از للکل و وسواسی که تو کرونا گرفته دستاش داغون شده از مچ دست و روی دستشه، ممنون میشم بگید بهم 

سلام وقت بخیر، میشه بگید نتیجه گرفتید یا نه ، دخترک منم ۱۱ سالشه بخاطر شستشوی زیاد، استفاده از للکل ...

سلام عزیزم

شما چکار کردین دخترتون درمان شدن؟

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑
سلام عزیزم شما چکار کردین دخترتون درمان شدن؟

سلام وقت بخیر

من بردمش یکم شهریور پیش دکتر سیدی 

خدا رو شکر خیلی بهتره 

تست آلرژی میگیرن ، واکسن خوراکی میدن و یک سری دارو 

ویزیت ۱۲۵، تست ۷۵۰، واکسن چهارتا داره که مجموعا یک میلیون و یکسری دارو حدودا ۲۰۰ اینا شد

ولی داره جواب میده فعلا 

۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲  این شماره عطاری پیج و کانال دارن با کلی رصایت مشتری ولی اول مشاوره بگیرید تمام علامت رو بگید با توجه به علائم براتون دارو درست میکنن من بعد از ۱۴ سال با کلی خرج با کلی دکتر رفتن  آخرش با داروی  این خانم  درمان شدم ولی  به من مشاوره غدایی دادن رعایت کردم دک ماهه کامل خوب خوب شدم  همیشه دعا گوشون هستم شما هم امتحان کنید نشا الله شما هم خوب بشید التماس دعا

سلام وقت بخیرمن بردمش یکم شهریور پیش دکتر سیدی خدا رو شکر خیلی بهتره تست آلرژی میگیرن ، واکسن خوراکی ...

سلام عزیزم شما دخترتون درمان شد؟

من اگزما داغونم کرده نمیدونم اصلا پیش کی برم هر دکتری میرم خوب نمیشم‌از خارش الان پاشدم داغون شد پوستم بس که خاروندم

سلام عزیزم شما دخترتون درمان شد؟من اگزما داغونم کرده نمیدونم اصلا پیش کی برم هر دکتری میرم خوب نمیشم ...

سلام بله خیلی بهتر شده الان گاهی که عصبی میشهزیاد میشوره دستشو که کم پیش میاد، پیش دکتر سیدی تهران بردم و توی شهرمون دکتر مغز و اعصاب داروی وسواس یه دوره خورد اکی شد و کرونا هم که تموم شد شکر خدا کمتر اذیت شد