2777
2789
عنوان

دنبال دکتر خوب توی تهران برای اگزما دست هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 12694 بازدید | 47 پست
خوب مشکلش فکر میکنی چیه‌.به چی حساسی

من هر سال زمستونا درگیر اگزما میشم اما امسال از زمستون مونده و هنوز خوب نشده... به هیچی هم دست نمیزنم.. نه مواد غذایی مثل گوجه و خیارشور نه مواد شوینده مثل تاید و ریکا و این چیزا

من يه شبه اگزما دارم كه زمستونا در اثر سرما به وجود مياد 

حالا روى دست كه هيچى بنداى انگشتم از خشكى خون مياد و گاهى چرك ميكنه تنها راه حلم اينه زمستونا استفاده از اب رو به حداقل برسونم و كارامو با دستكش تو خونه انجام بدم

مواد شوينده هم نميذارم به پوستم بخوره

تا حالا هم نرفتم دكتر چند سال با همينا كنترل كردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو پیش دکتر سعید شفیغیان مطبش تو ظفره من اگزما داشتم فقط ایشون تونشت درمان کنه شک نکن دکتر خوبیه&nb ...

واقعا؟ کامل درمان شد؟ واسه من چروک چروک شده و چند لایه از پوستش رفته استکان داغ نمی تونم دستم بگیرم زود میسوزه... 

بله کاملا درمان شد ایشون اساسی درمان میکنه من خیلی راضی بودم 

یعنی واسه سال بعدش برنگشت؟ خب ادرس دقیقش رو میدی بهم.. چون من شهرستانم و زیاد با خیابون های تهران آشناییت ندارم. شماره تماسشم بدی ممنون میشم

عزیزم من چند سال دکتر میرفتم هبچ دکتری حتی تشخیص نمیداد ایشون خیلی باسواده تلفنش رو الان ندارم تو گو ...

زدم اینترنت اومد ولی گفته نوبت اینترنتی نداریم فعلا... شماره تماسشم بود فردا تماس میگیرم باهاش.. ممنونم. خیلی لطف کردی 😘😘😘😘

عزیزم من چند سال دکتر میرفتم هبچ دکتری حتی تشخیص نمیداد ایشون خیلی باسواده تلفنش رو الان ندارم تو گو ...

سلام عزیزم.. خواستم ازت تشکر کنم... بی نهایت ازت ممنونم.. 😘😘😘

من یه نوبت رفتم پیش همین دکتر که شما فرمودی واقعا دستم بهتر شد. خدا خیرت بده... انشااله خدا کمکت باشه عزیزم. 

من به خاطر پیشنهاد شما رفتم پیش این پزشک و خداروشکر نتیجه گرفتم.. الان دستم گاهی خشک میشه و چروک هاش هنوز مونده ولی از اولش خیلی بهتره.. 

بهم قرص داد اونم اندازه یه هفته یا ده روز . دست شکما هنوزم خشک میشه؟ یا چروک داره؟ نمی دونم اینا رو چی کنم... قراره مهر ماه دوباره برم پیشش

سلام عزیزم.. خواستم ازت تشکر کنم... بی نهایت ازت ممنونم.. 😘😘😘 من یه نوبت رفتم پیش همین دکتر که ش ...

سلام الان پیامت دیدم خیلی خوشحال شدم که نتیجه گرفتی من معمولا به کسی پزشک معرفی نمیکنم ولی چون خودم چند سال مداوم درگیر مشکل پوستی بودم و فقط این دکتر تشخیص داد و درمانم کرد و مطمین بودم تو کارش حرفه ای هست هر سوالی داری زنگ بزن به مطبش به منشی بگو دکتر کاملا راهنماییت میکنه ایشون واقعا دکتر باوجدانیه و بسیار متبحر حتما خودت بامراجعه به ایشون متوجه صحبتم شدی امیدوارم روز بتبه  روز بهتر بشی ولی حتما به توصیه هاش گوش کن