2777
2789
عنوان

ب نظرتون کارم بد بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 62 پست
خود خواهرشوهرم هم بوده میگع همشون داشتن میگفتن

خب وقتی همشون هستن بگو بااعتماد بنفس بگو وگرنه من میتونم برم گلدون بخرم چکارب مال شما دارم فلانی گفت حیفه ببر. بازم پدرجون اگ میخای براتون بیارمش. خ احترام پدرمادرشو داشته باش. ازاین ببعد مواظب اون خواهرشوهرتم باش زیاد بهش اعتماد نکن. معلومه کرم داره. هیچی بهش نگو یا دعوانکن فقط مراقب باش. 

وای چقد سخت.‌مگه مال من و مال هنسرمم و مال دخترم داره؟!! یه گلددن از صد تفر باید اجازه بگیری؟!! ووقع ...

😭😭😭😭😭😭اینم شانس ماست

بخدا خونه مامانم هر چی میخوایم میریم برمیداریم حالا برای گلدون بیخود باید اینجوری حرف بشنوم

فردا گل میکارم توش میبرم براشون چیزی ازین افراد ب آدم نرسه خیلی بهترع

الهی ...همه تووووووو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😭😭😭😭😭😭اینم شانس ماست بخدا خونه مامانم هر چی میخوایم میریم برمیداریم حالا برای گلدون بیخود بای ...

اره فک کنم همین بهتره

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
یه گل بکار توش ببر براشون بگو حیفم اومد اینجوری تو حیاط دیدمش بردم گل کاشتم براتون

کارخوبیه ولی حقیقتو هم بگه بهتره چون ماها ک شانس نداریم میگن چرا بدون اجازه گل کاشت چرا برد ک حالا بیاره. 

اصلا سر گلدون خودتو کوچیک نکن برا این ک خجالتشونم بدی ی گل بکار ببر بگو دیدم استفاده نمیکنید گل کاشت ...

مرسی پیشنهاد عالی بود عزیزم حتما این کارو میکنم🌹🌹🌹🌹🌹

الهی ...همه تووووووو
عزیزم ببخشیدا ولی خواهرشوهرت خیلی خاصه😐 خودش داده بعدا خودشم پشت سر میگه بمیرم واسه دخترت😔💚

خیلی خیلی خاصن😐😐😐بخدا اصلا تکلیفم باهاشون مشخص نیست هرروز ی برنامه ای دارن

خدا نکنه عزیزدلم ب دخترم ک چیزی نگفتن دخترم اتفاقی شنیده وگرنه خیلی باهاش خوب رفتار میکنن

الهی ...همه تووووووو
وای چقد سخت.‌مگه مال من و مال هنسرمم و مال دخترم داره؟!! یه گلددن از صد تفر باید اجازه بگیری؟!! ووقع ...

مث من شوهرم عینک دودی بهم داد فک کردم مال خودشه حالا بعد پنج سال میگ مال باباش بوده فک کن جقد باباش بهم فحش داده بخاطر ی عینک ک مارکم نبوده و سی تومن بیشتر ارزش نداشت. 

به نظر من کارتون بد بوده باید از,مادرشوهرتون اجازه میگرفتین یعنی هرچی تو حیاط باشه وکثیف باید دیگران بیان ببرن گلدونو بهشون پس بده و به مادرشوهرتم بگو که دخترش بهتون گفته و شمام رو حساب حرف اون برداشتین

واسه رسیدن به آرزوهام دعام کنید.
عزیزم اجازه می گرفتی بهتر بود حالا فراموش کردی ی وسیله بدون استفاده بوده دیگه چیه...بگو.دخترم گفت نا ...

دختر خودشون ک صاحب اختیاره🙄🙄🙄🙄🙄🙄

الهی ...همه تووووووو
عزیزم اجازه می گرفتی بهتر بود حالا فراموش کردی ی وسیله بدون استفاده بوده دیگه چیه...بگو.دخترم گفت نا ...

بذار دست خواهره رو بشه بابا مامانش نگن ما خبر نداشتیم کاردخترخودشون بوده. چون فک کنم دختره تازه داره تمرین مارموز بازی میکنه حرکت اولو زده وگرنه پشت سرایشون حقیقت میگفت نکه ساکت بمونه

گلو که کاشتی ببر بده به مادرشوهرت واسه اینکه کار خواهر شوهرتم بیجواب نمونه بگو فلانی گفته بی استفادس نمیخوانش منم خواستم سوپرایزتون کنم ونشون بدم چقد میتونه با استفاده باشه

واسه رسیدن به آرزوهام دعام کنید.