2777
2789
عنوان

ب نظرتون کارم بد بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 62 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی خودشون دادن دیگه معذرت خواهی برای چی آخه عزیزم تو که کار بدی نکردی🙁

پس چرا پشتم اینجوری گفتن ؟دخترم شنیده و خیلی ناراحت بود

الهی ...همه تووووووو
آخه خیلی بهم برخورد من اصلا بدون اجازشون سر یخچالم نمیرم حالا اینجوری پشتم گفتن برام خیلی سنگینه

با مهربونی بگو فلانی پیشنهاد داد من فکر کردم که شما در جریان هستید اگر لازمش دارید برگردونم ...بیخیال نباش...نه بابا معذب نباش پیش میاد دیگه ...ادم فراموش می کنه ی چیزایی رو

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
اولا ب دختر یاد بده خبرچینی نکنه، دوما ببر پس بده بشون 

نه اتفاقا خیلی استقبال نکردم از حرفش،گفتم خوب درسته من باید اجازه میگرفتم ولی عمه خودش بهم گفت

اولین باره چیزی میاد میگه فکر کنم خیلی ناراحت شده وگرنه خیلی تو داره

الهی ...همه تووووووو
یعنی واقعا نیستم؟آخه از پدر شوهرم اجازه نگرفتم

وای چقد سخت.‌مگه مال من و مال هنسرمم و مال دخترم داره؟!! یه گلددن از صد تفر باید اجازه بگیری؟!! ووقعا خوته شون اینجوریه؟ یه وسیله رو باید از تک تک اعضای خونواده اجازه گرفت؟ خب دختره گفته انگار باباهه و مامانه گفتن دیگه

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
پس چرا پشتم اینجوری گفتن ؟دخترم شنیده و خیلی ناراحت بود

عزیزم ببخشیدا ولی خواهرشوهرت خیلی خاصه😐

خودش داده بعدا خودشم پشت سر میگه

بمیرم واسه دخترت😔💚

دیر اومدی نخواه زود برو😒✌
اول از دخترت بپرس کی اینو گفته. بعد هروقت رفتی مستقیم ب همون طرف بگو  حقیقتو بدون ترس اصلا معذر ...

خود خواهرشوهرم هم بوده میگع همشون داشتن میگفتن

الهی ...همه تووووووو

یبار اعتماد کردی از این ببعد ازخودشون اجازه بگیر منم شوهرسابقم یبار گفت یادته فلانروز بهت عینک افتابی تو. ماشینمو دادم مال پنج سال پیشه این مساله گفتم خب گفت مال بابام بود راضی نبود باهام یمدت قهرکرد گفتم حالا میگی ک مال خودت نبوده چرا مال یکی دیگه رو بمن دادی( پدرشوهرم شدیدا خسیسه)گفتم حالا ک اون عینک اصلا معلوم نیس کجاست ولی میخاستی همونزمان بهم بگی پس بدم یا عینک جدید واس بابات بخری. منظورم اینک احتمالا کزم از خود خواهرشوهرته مث شوهرسابق من. دوسدارن ی موضوع داشته باشن واس دردسر

عزیزم اجازه می گرفتی بهتر بود حالا فراموش کردی ی وسیله بدون استفاده بوده دیگه چیه...بگو.دخترم گفت ناراحت شدم ی وسیله بدون استفاده بوده منم مثل دختر شمام چرا این حرفو زدید ..دختر خودتونم بود اینطوری می گفتید...اصلا حرف خواهر شوهرتم می تونی نزنی...این الان خلق کردم اینم خوبه😂

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش