2777
2789
عنوان

این تاپیک پر از حس خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 61 پست
ممنون عزیزم.....وسط این همه تاپیک موج منفی انگار یه زنگ تفریح نابه😍😍😍

❤❤❤❤

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برام دعاااااااا کن 

چشمم❤

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
دمت گرم ان شاءالله هرچی میخوای بهت بده

ممنون دوستم ❤

وااااااای چه حس خوبی 

دعا کن کرونا زودتر از بین بره یا داروش ساخته بشه ماهم بتونیم بیاییم دلم واسه اقامون تنگ شده😭😭😥

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
چشامو بستم و خودمو تصور کردم تو صحنش.. وااای ک چقد روحم رها شد.. ذهنم اروم گرفت.. دلتنگتر شدم😢

ان شاالله قسمتت بشه بیای واقعی بشه برات این رویا

التماس دعا ،دعا كن بطلبه 

چشم❤

چشم❤

برا منم دعا کن 

زیارتتم قبول باشه

در تاریخ 1399/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤             باران رحمت الهی همیشه می بارد تقصیر ماست که کاسهایمان را برعکس گرفته ایم🌧🌂☔

برای همه دعای خیر کن 

زندگی میگذره بد یا خوب میگذره اسون یا سخت میگذره  روزایی بوده حسرت خیلی چیزا رو خوردیم روزایی بوده نشستیمو زانو غم بغل گرفتیم روزایی بوده شاد بودیمو خوشبخت و روزایی بوده که زندگی کردیم 🌹🌹فهمیدم که باید خیلیا رو درک کنم و ب خیلیا حق بدم ... نمک رو زخمشون نپاشم ... درد رو درداشون نباشم ..اعتماد نکنم و ساده نبخشم اگه بخشدیم فراموش نکنم .... ادما گاهی خوبن گاهی بد کسی که فکر میکنی که بهترین ادمه باهاس ازش توقع خنجر زدن داشته باشی و کسی که بدترین ادم بوده شده فرشته نجات من ...سعی نکن ادما رو بشناسی اونا خودشون کاری میکنن که بشناسیشون ... زندگی میگذره  ادما همه رهگذری بیش نیستن ...

خواهرم سلام به امام رضا بده از طرف من برادر دل شکستت

برای ضریحش دلمون تنگه با خانمم

آره خانومم میدونه من اینجام😊خودش عضو بود برام داستانها را میخوند برام جالب بود منو عضو کرد😉سوال الکی نکن🤔شعور و انسانیت حالیمه تاپیکای خصوصی نمیرم😒