2777
2789
عنوان

چه خبره اینجا 🙄✋

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 36 پست
اره منم حدس میزنم ی مدت هست تاپیک بارداری از دوست پسر زیاد شده برای عادی جلوه کردن فساد و فحشاست&nb ...

احسنت

کاش کاربرهای مثل شما اگاه زیادبشن

وطن مادر است💗💗💗 برچهره مادرکسی پنجه نمیکشد جزء فرزند ناخلف( اللهم الرزقنابصیرت
چرا اونوقت؟

اقا نخورینم 

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم عده ای بی هویت سازمان دهی شده عضو هستن اینجا برای همین نوع تاپیکها تاپیکهای خیانت سیاسی مذهبی ...

من بی طرفم ها 

ولی خب شاید واقعا از طرف هیچ سازمانی نیستن و مشکل دارن

بازم بگم بی طرفم

خداحافظ👋🏻     ■به نی نی یار گفتم یه جوری بترکونه که دیگ هیچوقت برنگردم😇💫🤍
بنظر من اصلا اشکالی نداره کسی مخالف باشه مخالف دین مخالف حجاب مخالف سیاسی قرار نیست همه مثل هم فکر ک ...

تا بوده مخالفت همیشه بین مردم بوده

ولی فحش و ناسزاگویی اونم با الفاظ رکیک خود طرف نیبره زیر سوال 

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
اقا نخورینم 

نه بابا منظور بدی نداشتم،😅

از دستشون عصبی ام

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
من بی طرفم ها  ولی خب شاید واقعا از طرف هیچ سازمانی نیستن و مشکل دارن بازم بگم بی طرفم

من زیاد هستم تو سایت تابلو شده یک چیرهای 

وطن مادر است💗💗💗 برچهره مادرکسی پنجه نمیکشد جزء فرزند ناخلف( اللهم الرزقنابصیرت