2789
عنوان

عروسی

124 بازدید | 11 پست

سلام

شهریور عروسی خاله مه 

بنظرتون اگ روزی ۳۰-۴۵ دقیقه ورزش و رقص انجام بدم و ناهار و کم کنم و شام نخورم چقد میتونه تا اون موقع کم کنم ؟؟؟حدودا ۲/۵ ماه میشه 

لطفا برای حاجت منم ی صلوات بفرستید. بگین خدایا حاجت این بنده تو بهش بده... #منتظر_منجی (مهدیِ فاطمه)🌱 برای ظهور امام زمان صلوات بفرستید🌾

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

۳ کیلو

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

اگ ارداده ات قوی باشه حداقل ۱۰کیلو کم میکنی

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
شهریور محرمه 

نمیدونم حالا با قبلشه یا بعدش فعلا در همین حد صحبته

لطفا برای حاجت منم ی صلوات بفرستید. بگین خدایا حاجت این بنده تو بهش بده... #منتظر_منجی (مهدیِ فاطمه)🌱 برای ظهور امام زمان صلوات بفرستید🌾
۳ کیلو

تو دو ماه ۳ کیلو😭😭

حالا من دارم روزی چند وعده غذا میخورم چاق بشم 😂😂😂

بیا جا عوضی من از همونام ک آب و هوا بخورم چاق میشم😂

حالا من باید ۲۰ کیلو غذا بخورم چاق نمیشم  قدم ۱۷۰ وزنم ۵۴  سنم زیر بیست

شما بنده برگزیده خدایی

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍