2777
2789
عنوان

زایمان سوم

638 بازدید | 14 پست

سلام مامانهایی که تجربه زایمان سوم داشتین به روش سزارین خیلی دردناک و پرریسکه؟من باردارم سومین بچه امه و باید سزارین بشم البته الان اوایل بارداریمه ولی خیلی میترسم.

من تجربه ای ندارم ولی خواهرم کسی نبود زایمان سومش خودم بردمش تارفتم برگه معاینه بگیرم گفت لباساشو بدین زایمان کرده😑طبیعی بود دختر بعد دوتاپسر

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که ن دومین سزارینمو قراره انجام بدم اما دخترعمه شوهرم ۴ بار سزارین کرده طفلی دفه سوم خدابهش رحم کرد خیلی هم چاقه فک کنم ۹۶ کیلوه ولی الا سالمه سالمه بد ب دلت راه نده بسپاربخدا 

❤️

من تجربه ای ندارم ولی خواهرم کسی نبود زایمان سومش خودم بردمش تارفتم برگه معاینه بگیرم گفت لباساشو بد ...

😶😶من باید سزارین بشم از الان استرس دارم و خیلی نگرانم من هیکلم درشته اما از درون بشدت ضعیف

اصلا فکرشو نکن سزارین سومم خیلی راحت از قبلی ها بود انشالله که بارداری خوبی داشته باشید 

واقعا؟خیلی میترسم الان که تازه ۸هفته هستم داغونم شدم مرده واقعا خیلی ضعیف شدم کلا سرگیجه و تهوع داره منو میکشه با دوتا بچه ای که دارم این شرایط خیلی برام سخته

😶😶من باید سزارین بشم از الان استرس دارم و خیلی نگرانم من هیکلم درشته اما از درون بشدت ضعیف

نترس عزیزم

بعد چندساله؟

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
من هیکلم درشته اما خیلی ضعیفم خیلی

بسپار بخدا ایشالا که چیزی نیس عمه منم سه بار سزارین شده بچه هاشم چشم کف پاشون انگاری گاون انقد ک تپلن😅😅ولی سالمه سالمه هم اون هم بچه هاش

❤️

واقعا؟خیلی میترسم الان که تازه ۸هفته هستم داغونم شدم مرده واقعا خیلی ضعیف شدم کلا سرگیجه و تهوع داره ...

باور کن هیچ مشکلی پیش نمیاد و راحت انشالله زایمان میکنی .