2777
2789

تا۱۸سالگی ک بدبختی کشیدم الانم که تازه نامزدم ی بیماری چشمی گرفتم و 5روزه شهر غریب بستریم 

تو 8ماه نامزدی ی مسافرت و یه خاطره ندارم ای خدا داری بامن چیکار میکنی 

قرار نیست این زندگی به روی من بخنده? 

۱۸سال تو خونواده طلاق و بی پدری بودم الان از شدت فشار عصبی بیناییم مشکل پیدا کرده 

مگه من چقدر گناه کارم? خدایا نجاتم بده 

خدایا ارزوی همه بنده هاتو براوورده کن 💝😊 و میون این همه بنده های خوبت یه نگاهم به منه نه چندان خوب بنداز🙈  و ارزوهامو براوورده کن 💙مثله همیشه که براوورده کردی و قدر ندونستم 🙈 اول از همه سلامتی و ارامش و عشق جاودانه به خوانواده ی کوچولوم ببخش🥰 و بعدم هم یه چاردیواری دنج و خوشگل که توش بی دغدغه خوشبگذرونیم 😊 ممنون😘🤩 . منتظرمااااااا 🙈هرچه زودتر لطفا😊خدایا به شوهرم خیر دنیا و اخرت بده و سایشو از سرم کم نکن .خدا همیشه همینقدر خوب و پاک نگهش دار . 

رنگ ارامش کو? رنگ رفاه کو? به کدوم گناه اینه وضعم

خدایا ارزوی همه بنده هاتو براوورده کن 💝😊 و میون این همه بنده های خوبت یه نگاهم به منه نه چندان خوب بنداز🙈  و ارزوهامو براوورده کن 💙مثله همیشه که براوورده کردی و قدر ندونستم 🙈 اول از همه سلامتی و ارامش و عشق جاودانه به خوانواده ی کوچولوم ببخش🥰 و بعدم هم یه چاردیواری دنج و خوشگل که توش بی دغدغه خوشبگذرونیم 😊 ممنون😘🤩 . منتظرمااااااا 🙈هرچه زودتر لطفا😊خدایا به شوهرم خیر دنیا و اخرت بده و سایشو از سرم کم نکن .خدا همیشه همینقدر خوب و پاک نگهش دار . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا تازه عروسم 

چرا هیچوقت زندگیم قشنگ نمیشه? 

عزیزم 

سنی  نداری از الان زندگیت رو خودت بساز

منتظر کمک از طرف اشخاص یا غیب نباش

کمر همت ببند با همکاری نامزدت اول پولدار شو بعد زندگیت رو بساز

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
رنگ ارامش کو? رنگ رفاه کو? به کدوم گناه اینه وضعم

عزیزم شاید الان تو شرایطی نباشی ک اینو میگم ولی خیلیا شرایط خیلی بدتر از شما دارن..سعی کن بعد از ترخیصت خودت باعث شی بهتون خوش بگذره.‌.چون هر کسی فقطو فقط خودش میتونه به خودش کمک کنه..ایندتو خوب بساز🙂🙂🙂🙂🙂🙂

همیشه واسه گلی گلدون باش که وقتی به آسمون رسید بدونه ریشش کجاست..
مگه بیناییت چشه خب خوب میشی گلم

ازشدت فشار بیماری خودایمنی کرفتم که بیناییمو ممکنه بگیره داعم باید مراقب رژیم و فشار عصبی باشم ازین به بعد 

اخه به کدوم گناه 

من دل ندارم? 

من دلم خوشی نمیخواد