2777
2789
عنوان

دوستان تو رو خدا يه لحظه بياين

124 بازدید | 26 پست

ديروز تو فال قهوه تو كامنت ها من گفته بودم خودم دي ماهي هستم طرف هم اذر ماهي يه خانمي امروز بهم تو اينستا پيام داد تو اينا رو قبول داري گفتم نه گفتش يه خانمي هست سيده برات رايگان سر كتاب ميگيره زنه بهم گفت من هم زاد دارم يك خانم مسن حدود دو وعده من و طلسم كرده گفتش اگه ميخواي از بين بره بايد طلسم شكن بگيري كه حدود ٢٥٠تومنه من الان چيكار كنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزن بلاکشون کن 

يعني الكي ميگن؟چند نفر هستن كه ميخوان كلاهبرداري كنن؟اخه من تو فال قهوه ديروز بين كامنت ها چيزي نوشتم بهم گفت شماره يه خانمي رو ميدم رايگان سر كتاب ميگيره بهم گفت هم زاد داري يك خانم مسن حدود دو وعده هستش طلسمت كرده

همش الکیه ،نکن ازین کارا ،یه بار از من سیسد گرفتن ک تو طلسم شدی و نمیتونی ازدواج کنی منم سیصددادم ،ه ...

بهم گفت هر پسري مياد به خاطر همين ميره/اره تو اينستا نميشه اعتماد كرد بعدش من اصلا از خونه بيرون نميرم افسرده هستم همش ريزش مو دارم بهم گف همه از علائمه طلسمه تو كنكورمم طلسم كردن

همش حرفه مفته باور نکن  مگه مشکلت چیه مشکلی داری

خواهر حدود ٥ماه هستش مني كه عاشق درس بودم نميتونم درس بخونم ٥مره هستش از درس فراريم ريزش مو شديد دارم هميشه خسته هستم از خونه بيرون نيمرم همش تنها هستم

همش حرفه مفته باور نکن  مگه مشکلت چیه مشکلی داری

عزيزم بهم ميگه من مشاور كنكور هستم اين خانمو بهت معرفي كردم اگه ميخواي خانوادت نفهمن بيا كتاب و فيلم كنكوري بخر من برات تخفيف ميگيرم بعد با اون پول برو طلسم رو بشكن /بهش گفتم من ١٩سالمه بدون اجازه خانوادم نميتونم اين كار رو انجام بدم

خواهر حدود ٥ماه هستش مني كه عاشق درس بودم نميتونم درس بخونم ٥مره هستش از درس فراريم ريزش مو شديد دار ...

من خواهر نیستم 

حالت افسردگی داری می گیری قبلا فضای رقابت و امتحان و دوستات بود سرگرم بودی الان تنها شدی باید برای خودت تفریح کنی آهنگ بزار روزی یک ساعت برقص از خودت خلاقیت نشون بده ورزش کن لباس رنگی بپوش با دوستات تصویری چت کن گروهی بگو بخند از فکر بیا بیرون