2777
2789
عنوان

عروسییی💃💃💃😂😂😂

165 بازدید | 5 پست

بیاین خاطره های عروسیتونو بگید

استرس داشتید یا نه

از کدوم تیکه عروستبتون خوشتون میاد

پ.ن:مامانو بابای خودم شب عروسی قهر بودن چون بابام دیر رفته دنبال مامانم فقط پنج دقیقه دیر مامانمم ناز کرده بعد تو عروسی یه تیکه که بابام نفهمیده فیلم برداره از ناز خریدن بابام فیلم گرفته🥰💃😂

اصلا خیلی باحاله شما هم بگید

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما عروسیمون بارون بود..هوا صاف بود تا ظهر و واقعا گرمم بود..اخه ما ی استان گرمسیریم عروسی ماهم نزدیک تاابستون بود..یهو ساعت۶ک تو پارک بودیم ی باااااااده شدید رعدوبرق شدید باررررووووون..فک کنین باد ک میومد من بالباس عروس انگاررمیخواستم پرواز کنم با میرفت زیر لباس عروس وای خیلی خنده دار بود سوار شدیم رفتیم تالار بارون قط شد تا ساعت۱ک خواستن تالارو ببندن بارون شروع شد رسیدیم خونه پدرشوهرم قط شد رقصیدیم تا۴..همینکه دیگه بزنو برقص تموم شد بارون دوباره شروع شد یعنی حال کردیم...

😂سال ۸۶ عروسی دختر عموم بود یک لنگ گوشواره ام رو یادم رفته بود گوشم کنم یکی رو گوشم کرده بودم

موهامم فشن😂😂😑

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

شوهرم پول نداشت عروسی بگیره و من دلم عروسی میخاست پدرشوهرمم برای چشم و همچشمی یه عروسی بزرگ توی یه تالار بزرگ گرفت حدودا هزارتا مهمون اومد ولی هیچیش به انتخاب من نبود یددمه حتی برای دیدن تالار هم روزی که میخاست قرار داد ببنده منو گفت برم منم هیجی نگفتم و گفتم خوبه همیشه حسرت و ذوق داشتم که با شوهرم تالارا رو ببینیم ولی چ میشه کرد دیدم پول یکی دیگه است خودم توی اتلیه کار میکردم رفتم همچیمو خودم انتخاب کردم از باع تا البوم و فیلمم رو گفتم هرکاری کنم بالاخره این عکس و فیلمه که به یادگار میمونه کل فیلمم رقصی که کردم تا همچیم توی باع و اتلیه بود فقط ده دقیقه توی تالار رو توی فیلمم گذاشتم دلم حال اومد توی تالارم برام هیچی مهم نبود چون همه کارامو کرده بودم نشستم با شوهرک میوه خوردیمو ادمارو دیدیم

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه