2777
2789

خانوما من امروز میخام برم خال روی بینیمو لیزرکنم خال کوچیک و سطحیه و اصلا گوشتی نیستش

فقط چون پوستم روشنه میخام برش دارم چون خیلی زشته دقیقا روی نوک بینیمه

درسته کوچیکه ولی همه میگن برش دار منم ازش بدم میاد بخاطرهمین میخام لیزرکنم

زنعموم ۲تا خال گوشتی خیلی بزرگ روصورتش داشت لیزرکرد اصلا جاش نموند منم پیشه همین دکترمیخام لیزرکنم

بنظرتون اگه لیزرش کنم جاش میمونه؟؟

اخه زن همسایمون برداشت بعد الان یه لک بزرگ رو صورتشه

چیکارکنم من خدا

مطمئنم درتاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رخ میده😍...عاجزانه خواهش میکنم برا رسیدن ب حاجتم صلوات بفرستین تا اخرعمر دعاتون میکنم😔😔😔😔

عکس

جاش که نه

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن نمیمونخ

وای واقعا

مطمئنم درتاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رخ میده😍...عاجزانه خواهش میکنم برا رسیدن ب حاجتم صلوات بفرستین تا اخرعمر دعاتون میکنم😔😔😔😔

من لیزر کردم دو تا خال رو

جای یکیش مونده خیلی کم

دیگری کاملا از بین رفته

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

نه من چند تا خال لیزر کردم همشون سطحی بودن جاشم نمونده فقط بعدش نباید از کرم پودر یا ضد آفتاب رنگی استفاده کنید که داخل حفره ای که ایجاد شده لک نشه خود پزشک توصیه میکنه بهتون،مال من بهم یه ضد آفتاب بی رنگ داد که تا چند ماه استفاده کنم و کرم ترمیم کننده که زودتر جاش پر بشه 

من لیزر کردم دو تا خال رو جای یکیش مونده خیلی کم دیگری کاملا از بین رفته

چه موقع لیزر کردی

هزینش چقدشد

نه من چند تا خال لیزر کردم همشون سطحی بودن جاشم نمونده فقط بعدش نباید از کرم پودر یا ضد آفتاب رنگی ا ...

عزیزم شما چه موقع لیزرکردی و هزینه لیزر هرخال چقدشد

این چیزا کاملا به پوست هر شخص بستگی داره 

من خودم حتی خراش بیوفته رو پوستم جاش میمونه برا همین دکترم کلا انجام هر کاری مثل سوزوندن فریز و لیزر رو منع کرده

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚
چه موقع لیزر کردی هزینش چقدشد

دو سال پیش

400 تومن 

به گفته ی نی نی سایتی ها گرونه این قیمت

بستگی به ابعاد خال هم داره البته

ولی لیزر همینه دیگه

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

دیگه تصمیمت رو گرفتی بد دل نشو

اسم دکتر رو.بگو اگر تهرانی

من روی بینی یه لکه انداره یک سانت ،مادرزادی ماهگرفتی دارم،منم دلم میخاد لیزر کنم بره،همیشه باید کرم پودر بزنم که معلوم نشه

دیگه تصمیمت رو گرفتی بد دل نشو اسم دکتر رو.بگو اگر تهرانی من روی بینی یه لکه انداره یک سانت ،مادرز ...

نه من کهگیلویه هستم

نمیدونم لیزر خال درد داره یانه وای میترسم

عزیزم شما چه موقع لیزرکردی و هزینه لیزر هرخال چقدشد

من سه سال پیش لیزر کردم اون موقع هر خال 8 تومن بود 

الانم تازگی برای یکی از آشناهامون پرسیدم خال گوشتی 20 خال سطحی 10 تومنه