2777
2789
عنوان

خانمای باردار لطفا بیاین

158 بازدید | 37 پست

سلام خانما من امروز 17هفته 3روزم حدود دوهفتس دیگه نه حالت تهوع دارم انگار که حامله میستم مثل قبلنام همه چی میخورم هیچ علائم ندارم فقط نی نی گاهی اونم کم تکون میخوره اینا طبیعیه؟؟

همسرمو پسرم با وجودتون خوشبخترینم واستون جونمم میدم عشقای زندگیم عاشقتونم خدا از چشم بد حفظتون کنه 👪

اره منم مث تو بودم تازه خیلیم خوبه دوس داری اذیت بشی؟

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

تازه من شکمم نداشتم😁

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم.منم همینجوریم الان.همه چی میخورم.بچمم مث ماهی میچرخه قربونش برم

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

دیگه کم کم علائمت تموم میشه. مهم اینه تکون میخوره

ان شاءالله سلامت بیادبغلت

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚
اره منم مث تو بودم تازه خیلیم خوبه دوس داری اذیت بشی؟

نه دیگه راحت شدم یکم استرس میگیرم خدانکرده نی نی چیزیش نشه

همسرمو پسرم با وجودتون خوشبخترینم واستون جونمم میدم عشقای زندگیم عاشقتونم خدا از چشم بد حفظتون کنه 👪

خداروشکرر

میگن مث حرکت ماهی باشه پسره. درسته؟

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚

این یعنی ویارت تموم شده و کاملا عادیه من از ۱۵هفته دیگه تهوع و اینجور چیزا نداشتم 

الان هم ۱۹هفته هستم اگه گاهی دخترم تکون نخوره اصلا یادم میره که باردارم

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
نه دیگه راحت شدم یکم استرس میگیرم خدانکرده نی نی چیزیش نشه

تا وقتی درد شدید شکم لک بینی خونریزی و سفت شدن شکم و انقباض نداری نی نی خوبه 😊

این یعنی ویارت تموم شده و کاملا عادیه من از ۱۵هفته دیگه تهوع و اینجور چیزا نداشتم  الان هم ۱۹ه ...

پس طبیعیه

تا وقتی درد شدید شکم لک بینی خونریزی و سفت شدن شکم و انقباض نداری نی نی خوبه 😊

خیلی ممنونم گلمم میسی راحت شدم💋💋💋

میگن مث حرکت ماهی باشه پسره. درسته؟

نه من دختر بود