2777
2789
عنوان

نقاشی

90 بازدید | 8 پست

سلام خانوووما . شما کسی رو میشناسین از نقاشی و فروش تابلو و اثر هنری مثل رزین یا رنگ روغن و ... ب درامد رسیده باشه؟ اگ هست چند ساله ک کار میکنه و درامدش چقدره؟

کلاس نقاشی خیلی خوب تو مشهد سراغ دارین ؟کلاسی ک مدرک بده و بشه بعدش کارکرد با مدرکش

مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭
من ده سال رنگ کار کردم و شش سال جای دولتی و خصوصی تدریس کردم نمایشگاه هم زدم با چن نفر ....بخدا حتی ...

تو جیبتون نبود ینی کلا درامد نداشتین؟

مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو جیبتون نبود ینی کلا درامد نداشتین؟

یعنی از بس کم و ناچیز بود ....فک میکنی کی میاد برای یه تابلو پونصد تومن بده اخه ...کسی قدر و ارزشش رو نمیدونه واقعا من از سر نیاز ده تا تابلو رو فروختم یک دهم پولشم گرفتم باز میگفتن زیاده 

اموزشم که دادم فقط با اعصاب خودم بازی کردم 😑

یعنی از بس کم و ناچیز بود ....فک میکنی کی میاد برای یه تابلو پونصد تومن بده اخه ...کسی قدر و ارزشش ر ...

چقد بد کارزش هنرو پایین آوردن واقعا متاسفم. کدوم شهر هستین؟ اموزش میدین ؟

چقد بد کارزش هنرو پایین آوردن واقعا متاسفم. کدوم شهر هستین؟ اموزش میدین ؟

کرمانشاهم عزیزم 

دوسال ترجیح دادم با کودکی پسرم و مادری کردن لذت ببرم ❤ برا دل خودت کار کن اگه دوست داری 

کرمانشاهم عزیزم  دوسال ترجیح دادم با کودکی پسرم و مادری کردن لذت ببرم ❤ برا دل خودت کار کن اگه ...

راستش دنبال یه هنر پر درامد میگردم جدا از علاقه ای ک ب نقاشی دارم ،میخوام یه منبع درامد داشته باشم

کرمانشاهم عزیزم  دوسال ترجیح دادم با کودکی پسرم و مادری کردن لذت ببرم ❤ برا دل خودت کار کن اگه ...

خدا حفظ کنه پسر کوچولو تونو 

راستش دنبال یه هنر پر درامد میگردم جدا از علاقه ای ک ب نقاشی دارم ،میخوام یه منبع درامد داشته باشم

درکت میکنم عزیزم 

میتونی بری دوره عکاسی و فتوشاپ خیلی خوبه باور کن الان تو شهر مارسه اتلیه مشهور و پرکار استخدام دارن میکنن 

من خودم عاشق نقاشی بودم اما واقعا خیری ندیدم ازش😟 میگم کاش خیاطی میکردم بهتر بود 

حالام بافتنی انجام میدم فعلا برا خودمون شاید بعدا سفارشم بگیرم اما عکاسی تو برنامه های جدی م هست 

موفق باشی دوست هنرمندم 🌹❤